Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Nieuw
Mói Mapacho Rol (Nicotiana Rustica) - Sjamanisme - Next Level
Mói Mapacho Rol (Nicotiana Rustica)

Mói Mapacho Rol (Nicotiana Rustica)

Onze Mói Mapacho is een authentiek Amazoneproduct dat duurzaam wordt gemaakt in Brazilië en geteeld zonder pesticiden. Mói Mapacho staat bekend om zijn zachte karakter en is bijzonder geschikt voor ceremonieel gebruik.

€ 57,85
500 gram
€ 57,85
1000 gram
€ 99,17

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Mói Mapacho Rol (Nicotiana Rustica)

Verwelkom de spirit van de Amazone met onze authentieke Mói Mapacho Rol. Dit bijzondere product, afkomstig uit het hart van het Braziliaanse regenwoud, wordt met zorg gemaakt door lokale gemeenschappen in de Reserva Extrativista, dicht bij de Peruaanse grens.

Kenmerken van Mói Mapacho:

  • 100% natuurlijk gekweekt zonder pesticiden
  • Zacht karakter vergeleken met andere mapacho-variëteiten
  • Uniek aroma
  • Bijzonder geschikt voor ceremonies
  • Duurzaam geoogst met respect voor de natuur

Ceremonieel gebruik en cultuur

Mapacho speelt een belangrijke rol in veel inheemse ceremonies en rituelen in het Amazonegebied. Het wordt vaak gebruikt als een middel om contact te maken met de spirituele wereld, voor reiniging en als offer. In traditionele genezingspraktijken wordt Mapacho ingezet om negatieve energieën te verdrijven en balans te herstellen.

Traditioneel wordt Mapacho gezien als een van de meest krachtige en heilige plantmedicijnen die er is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere heilige planten om de intentie en focus tijdens rituelen te versterken.

Herkomst en traditie

De Mói Mapacho wordt verbouwd in een gebied rijk aan culturele diversiteit, waar inheemse stammen als de Ashaninka, Kuntanawa, Arara Shawãdawa en Kaxinawa hun eeuwenoude kennis delen. Veel sjamanen en ceremonieleiders waarderen Mói Mapacho om zijn mildere karakter.

De teelt van Mói Mapacho is diep verweven met de geschiedenis van de regio. Tijdens de rubberteelt in de vroege 20e eeuw vermengden inheemse stammen zich met migranten uit het noordoosten van Brazilië, wat resulteerde in een unieke culturele smeltkroes. Deze gemeenschappen hebben de traditionele teeltmethoden bewaard en verfijnd, waardoor de Mói Mapacho zijn unieke eigenschappen heeft behouden.

Unieke eigenschappen van Mói Mapacho

Vergeleken met andere Mapacho-variëteiten, zoals de Arapiraca, staat Mói Mapacho bekend om zijn zachtere karakter. De unieke groeiomstandigheden in de Upper Juruá regio dragen bij aan het karakteristieke aroma en de energetische kwaliteiten die veel gebruikers waarderen.

De duurzame teeltmethoden zorgen ervoor dat elke Mói Mapacho rol de pure essentie van de Amazone bevat, vrij van chemische toevoegingen die de natuurlijke eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

Beschikbare opties:

  • 500 gram - €70,00
  • 1000 gram - €120,00

Belangrijk: Dit product is uitsluitend bedoeld voor ceremonieel gebruik en niet geschikt voor consumptie.