Sjamanisme

Sjamanistische producten

Welkom broeders en zusters, bij de Sjamanistische shop van Next Level. Dit is de plek waar je terecht kunt voor verschillende producten en artikelen om je “reis“ verder te verdiepen. Denk hierbij aan diverse wierroken, gezegende sierraden en krachtvoorwerpen (die je bij je kunt dragen) en sjamanistische voorwerpen die gebruikt kunnen worden tijdens rituelen en ceremonies. Op onze reizen langs diverse tribes hebben wij o.a. unieke armbandjes gekocht die gezegend zijn door een Colombiaanse sjamaan van 107 jaar oud. Kom gerust een kijkje nemen in onze online winkel of kom even langs in onze winkel in Zwolle, AHO..

Sjamanisme Er zijn 8 producten

Subcategorieën

 • Ethnobotanica
 • Rapé

  Rapé

  Rapé is een heilige sjamanistisch 'medicijn' dat door healers van inheemse stammen voor duizenden jaren is gebruikt en een essentieel onderdeel is van hun tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt. Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt, gebruik de wierook altijd met de juiste intentie.

 • Shipibo
 • Sananga Water

  Sananga oogdruppels

  Sananga is een zeer krachtig en heilige middel dat gebruikt wordt als oogdruppels, het is gemaakt van een struik genaamd "Apocynaceae" uit de Amazone jungle. Verschillende stammen in het Amazonegebied gebruiken Sananga om hun jacht vaardigheden te verbeteren. De Spirit van Sananga helpt om diep te reinigen op energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ook helpt om te deblokkeren, het openen van alle chakra's en eventuele vastzittende energie los te maken.

 • Palo Santo

  Palo Santo / Heilig Hout

  Palo Santo wordt door veel mensen gebruikt voor zijn energetisch reinigende en helende eigenschappen vergelijkbaar met Salie en Cedar. Het is een sterke wierook die bekend staat om zijn hemelse aanwezigheid om energie geaard en zuiver te houden. Het biedt een opliftende geur die je vibratie verhoogt in voorbereiding voor meditatie of ceremonies en zorgt voor een diepere verbinding met het universum. Er wordt ook gezegd dat de Palo Santo creativiteit bevordert en geluk brengt voor degenen die openstaan voor zijn krachten.

 • Raw Cacao
 • Witte Salie

  Witte Salie

  Witte Salie kan worden gebruikt voor het reinigen van personen en/of ruimtes. Het pakt de negatieve energie binnen en buiten onszelf, ons huis of kantoor aan. White Sage kan tevens gebruikt om je aura te reinigen.

 • Colognes

  Naast de originele Florida Water afkomstig uit Peru, hebben wij ook andere spirituele colognes in ons assortiment. Alle colognes worden vooral gebruikt om energetisch te reinigen. Zowel mensen als ruimtes kunnen met de colognes gereinigd worden. 

 • Sieraden

  Als aanvulling op onze sjamanistische producten, hebben wij een groot aanbod aan sjamanistische kralen sieraden. Wij hebben verschillende handgemaakte armbanden. Elk sieraad is met liefde en zorgvuldigheid gemaakt in Colombia door inheemse stammen. Alle sieraden zijn gezegend door een sjamaan van 107 jaar oud afkomstig van de Siona Tribe.

  De armbanden worden gebruikt bij Ayahuasca (Yagé genoemd in Colombia) ceremonies. Ze dienen voor bescherming tijdens de reis van moeder Ayahuasca maar zijn ook heel mooi om dagelijks als sieraad te dragen.

 • Smudge Fans

  Smudging Fans / Feathers

  Begeleid de rook met je Smudging Fan en wakker de heilige smudges aan zodat de rook op de juiste plek van bestemming komt en zijn werk kan doen. In sommige tradities gelooft men dat het respectloos is om met je eigen adem te blazen over de smudges. Het gebruik van een Smudging fan is dan ook effectiever en respectvol. Een veren fan kan helpen aan de reiniging van een persoon, ruimte of object en aan het herstel van de balans. Smudging fans zien er niet alleen prachtig uit, maar maken ook gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van de vogels waar de veren vandaan komen. 

  Alle items zijn handgemaakt en one of a kind!

 • Kambo
 • Power Items

  Sjamanistische Krachtvoorwerpen

  Kracht Objecten zijn totems voor de sjamaan of iemand die ze kunnen gebruiken. Deze totems zijn representatief voor de link tussen de mens en de hogere zelf. Kracht objecten maken ook gemakkelijker een connectie tussen de natuur en de geest.

  Dit geschenk/object is wat de sjamaan een Kracht Object noemt. Het zal een bepaalde energie of eigenschap geven die we kunnen gebruiken, deze kracht onder andere het versterken van genezingskrachten of een betere bescherming of beter bewustzijn zijn. Dit ligt aan het object en de persoon. Gebruik het voor meditatie of wanneer men gaat op een spirituele reis.

  Alle items zijn hand gemaakt en one of a kind!

 • Smudging & Wierook

  Smudging & Wierook  

  Je bent op de juiste plek verschillende wierook. Onder andere: Witte Salie, Palo Santo en handgemaakte Tibetaanse Wierook voor offeringen! Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen, dat aangestoken kan worden. Door het aansteken verspreidt er een aroma dat de ruimte of een persoon energetisch kan beïnvloeden. De oorspronkelijke betekenis van het woord wierook is "wijrook" (rook om te wijden).

 • Instrumenten

  Sjamanistische Muziek Instrumenten

  Next Level biedt Sjamanistische muzikale instrumenten aan die gebruikt kunnen worden bij rituelen en ceremonies. De instrumenten kunnen ondersteuning bieden bij rituelen voor healing of reizen. Voel de oerkracht en kom diep tot jezelf! AHO 

 • Mapacho Rol
 • Chakapas

  Algemeen wordt er bij Ayahuasca ceremonies gebruik gemaakt van Chakapa’s. Dit verschilt per sjamaan. Chakapa is Quechua voor ratel of shaker. Algemeen worden ze gemaakt van de bladeren van de Pariana struik. Een chakapa heeft als instrument twee functies namelijk als ritmisch instrument en als helend instrument. De chakapa wordt vaak geschud langs en/of over het lichaam van de deelnemers van een Ayahuasca ceremonie. Al onze chakapa’s worden handgemaakt en kunnen verschillen van de afbeelding. Heb jij specifieke wensen? Laat het ons dan weten en wij zullen samen gaan kijken naar de mogelijkheden.  

 • Kuripe & Tepi
 • Medicine Bags

  Sjamanistische Medicine Bags

  De Medicine Bag is een item dat al eeuwen wordt gebruikt door North American Aboriginals als spirituele vertegenwoordiging van de persoon die het draagt. De Medicine Bag kan bovennatuurlijke items bevatten en/of speciale kruiden. Echter heeft de Medicine Bag ook krachten van zichzelf. Het is meestal van een dierenhuid en draagt zelf items zoals tanden, speciale stenen of andere objecten. Alleen de eigenaar is toegestaan om een kijkje te nemen in de Medicine Bag!
  Alle items zijn hand gemaakt en one of a kind!
Toont 1 - 8 van de 8 items

Nieuwe producten

Aanbiedingen