Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Critical - Feminized - Next Level
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00
Feminized Critical  € 23,00 Feminized Critical  € 23,00 Feminized Critical  € 23,00

Critical

Bij het creeeren van een nieuwe cannabis soorten zijn er altijd een paar belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden: kracht,smaak, groeigemak, geschiktheid voor verschillende klimaten enzovoorts.
Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.
€ 21,70
3
€ 21,70
5
€ 33,02

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bij het creeeren van een nieuwe cannabis soorten zijn er altijd een paar belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden: kracht,smaak, groeigemak, geschiktheid voor verschillende klimaten enzovoorts. Geen van onze gefeminiseerde zaden brengt dit allemaal zo goed in balans als onze gefeminiseerde Critical.  Door zijn grote oogst, korte bloeitijd en goede smaak is de gefeminiseerde Critical de meest ideaale plant voor de commerciele kweker. 

Onze gefeminiseerde Critical is een kleine Indica dominante marijhuana plant die niet gemiddeld niet groter dan 1 meter wordt. De plant zal weinig ruimte overlaten en in zijn bloei overladen worden met buds wat de opbrengst natuurlijk ten goede komt. Door haar korte lengte is de gefeminiseerde critical plant een zeer geschikte cannabis plant voor de discrete kweker. 

Onder de juiste omstandigheden zal de Critical plant ongeveer 65-75 gram per plant opleveren bij een indoor kweek, en haalt gemakkelijk 600 gram gedroogde cannabis als opbrengst per vierkante meter.  Outdoors zal de Critical plant een optimaal resultaat halen in warme klimaten, maar vanwege haar korte bloeitijd is ze ook zeer geschikt voor een wat noorderlijk klimaat zoals Nederland en het Verenigd Koningkrijk. 

Naast de kwantiteit van de opbrengst is ook de kwaliteit van de smoke een goede reden om voor de Gefeminiseerde Critical te kiezen. De Critical is een Marijhuna plant die een enorm krachtige stoned effect zal geven wanneer deze via bong of joint gerookt wordt. Iets wat resulteert in een ontstpannen en kalmerend gevoel.

 • CBD Low
 • Yield Indoor 550-600gr m2
 • Yield Outdoor 600-650 grams per plant dried
 • Height Indoor 80 - 140 cm
 • Height Outdoor 180 - 220 cm
 • Bloeitijd 7-8 weken
 • Oogstmaand Eind September
 • Genetische achtergrond Afghani x Skunk
 • Type Sativa: 40% Indica: 60%
 • Effect Stoned, lichamelijk en mentaal