Feminized Lemon Shining Silver Haze  € 22,11 | Next Level Smartshop Webshop
Feminized Lemon Shining Silver Haze  € 22,11 | Next Level Smartshop Webshop
Feminized Lemon Shining Silver Haze  € 22,11 | Next Level Smartshop Webshop
Feminized Lemon Shining Silver Haze  € 22,11 | Next Level Smartshop Webshop
Feminized Lemon Shining Silver Haze  € 22,11 | Next Level Smartshop Webshop

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Haze is een alom geprezen sativa-dominante marihuanasoort. Deze soort die geliefd is om zijn karakteristieke geur, sterke effecten en goede opbrengsten, zal zeker een van uw all-time favoriete cannabiszaden worden.

Prijs Bestellen
 21,50
 32,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Net als veel andere Lemon-soorten beschikt deze soort over een sterke citrusgeur die door veel mensen wordt omschreven als zuur, vochtig en skunky, maar ook fris en zoet. Anderen vergelijken de smaak en de geur van de soort met snoep met een sterke citroen-smaak. Dit komt waarschijnlijk door o.a. de relatief hoge concentraties limoneen die aanwezig zijn in deze soort. De smaak heeft veel weg van de geur wat voor een heerlijke rook- of verdampervaring zorgt.

Effecten
Omdat deze soort Sativa-dominant is bezit hij de opbeurende effecten die zo typisch zijn voor de meeste Sativa-soorten. Er is sprake van een stevige mind-high die vaak omschreven wordt als zwaar psychedelisch. Er is ook sprake van een toename van energie-niveaus, creativiteit en motivatie die nuttig kunnen zijn als u veel gedaan wilt krijgen. De effecten van de soort worden vaak omschreven als optimistisch, euforisch en alert, en men is in staat tot het delen van een gevoel van welzijn. Deze effecten duren meestal twee tot drie uur om vervolgens plaats maken voor een meer ontspannen maar toch energieke, lichamelijke high. Vanwege de sterke stimulerende effecten van deze soort is gebruik niet raadzaam vlak voor u gaat slapen omdat het u wakker kan houden.

Opbrengst en groeiwijze
Lemon Haze cannabis-zaden bloeien over het algemeen binnen acht tot negen weken, afhankelijk van hoe ze zijn gekweekt en hoe goed ze zijn verzorgd. Als de planten buiten gekweekt zijn kunt u de buds rond half oktober oogsten. Bij de binnenkweek liggen de rendementen meestal in de buurt van de 425 – 475 gram per vierkante meter, of vanaf 150 gram per plant. Wanneer de soort buiten wordt gekweekt produceert hij over het algemeen 450 – 500 gram per plant, maar er zijn ook oogsten van 1.000 gram per plant gemeld. Voorwaarde is wel dat de planten goed verzorgd worden. De planten bereiken binnen tussen de 80 en 140 centimeter, en buiten tussen de 130 en 170 centimeter.

De door de plant geproduceerde buds zijn vaak groot en langwerpig en bezitten een prachtig lime-groen tapijt met goudgele tinten die de citroenachtige goedheid van de soort lijken te verbeteren. Zoals bij de meeste Sativas zijn de buds los en luchtig en bedekt met een ruime hoeveelheid rode haren en THC-rijke trichomen die de zintuigen verleiden.

Genetica en potentie
Lemon Haze is een hybride van Lemon Skunk en Amnesia Haze; twee Sativas met een prominente citroensmaak en een aroma met eigen kenmerken. De soort is zo krachtig dat hij de High Times Cannabis Cup 2008 won, een gegeven wat zijn populariteit sterk verhoogde.

Als u op zoek bent naar een soort die een goede opbrengst geeft en aangename effecten en smaaktonen bezit, kijk dan niet verder en koop vandaag nog onze Lemon Haze-zaden.

 • CBD Low
 • Yield Indoor 425-475gr m2
 • Yield Outdoor 450-500 grams per plant dried
 • Height Indoor 80 - 140 cm
 • Height Outdoor 130 - 170 cm
 • Bloeitijd 8-9 weken
 • Oogstmaand Half Oktober
 • Genetische achtergrond Lemon Skunk x Amnesia Haze
 • Type Sativa: 75% Indica: 25%
 • Effect Stoned + high
Prijs Bestellen
 21,50
 32,50