Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Amnesia Haze - Royal Queen Seeds - Next Level
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00
Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00 Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00 Royal Queen Seeds Amnesia Haze  € 27,00

Amnesia Haze

De Amnesia Haze vind zijn oorsprong kort nadat de eerste Haze Genetica in Nederland geïntroduceerd werd. Er waren al enkele Hybriden Haze soorten ontwikkeld toen een Amerikaanse Expat. 

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 22,31
3
€ 22,31
5
€ 33,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

De Amnesia Haze vind zijn oorsprong kort nadat de eerste Haze Genetica in Nederland geïntroduceerd werd. Er waren al enkele Hybriden Haze soorten ontwikkeld toen een Amerikaanse Expat besloot om een van deze Hybriden te kruisen met een mannelijk plant die in het bezit was van oer oude Haze genetica. Het resultaat van deze kruising is de Amnesia Haze.  Dankzei zijn extreem krachtige effecten, Super aroma smaak en zijn Nederlandse oorsprong is de Amnezia Haze ver uit de meest populaire Haze in de Amsterdamse Coffeeshops.  

Redenen genoeg dus om de cannabis lief hebbers nu kennis te laten maken met de Amnesia Haze door middel van gefeminiseerde zaden. De gefeminiseerde Amnesia Haze zaden hebben een enorm hoge kiemkracht, waardoor de zaden erg snel ontkiemd zijn. Indoors is de Amnesia Haze een goed te onderhouden plant die iets meer dan een meter hoog wordt. 

Indoors zal de oogst gemiddeld 70-80 gram per plant en tot 650+- gram per vierkante meter opleveren. De Amnesia Haze is geschikt voor zowel Hydro als Aardekweek, en ook het Sea of Green/Screen of Green procces zal bij de Amnezia Haze geen problemen op leveren.

Het is mogelijk om de Amnezia Haze outdoors te kweken. Hiervoor heeft ze wel een warm klimaat zoals in Australie, Noord-Africa en Californie nodig. Buiten kan de plant in de volle zon enorm groot worden, tot wel 2,50 meter, iets wat de opbrengst natuurlijk ten goede komt. Wel is extra zorg nodig bij het outdoor kweken omdat de Amnezia Haze een erg gevoelige plant is. Let daarom goed op dat de oogst niet beschadigd raakt door slechte weer omstandigheden, Muggen of irrigatie. Dit laat de echte cannabis liefhebber natuurlijk niet afschrikken, zeker niet als er outdoors een opbrengst van meer dan 700 gram per plant makkelijk haalbaar is. 

Omdat haar genetica bestaat uit de klasieke Haze genetica heeft onze Amnesia Haze net zoals andere haze variëteiten een langere bloei periode nodig dan de gemiddelde cannabis plant. Na 12 weken zal de Amnesia Haze rijp zijn voor de oogst, we adviseren kwekers om de planten 2 weken goed te laten drogen voordat ze beginnen met het trimmen van de plant. 

Hierdoor zal je Amnezia Haze een nog sterkere smaak en geur krijgen. 
Tijdens het roken van de Amnesia is Haze zijn de effecten al heel snel merkbaar. Je zult jezelf al heel snel terug vinden in een trance die gecombineerd wordt met een licht psychedelische high. Gespreken zullen snel stil vallen en de gebruikers zullen niet meer in staat zijn om actieve dingen te ondernemen. Zoals de naam al doet voorspellen veroorzaakt de Amnesia Haze ook voor geheugen verlies. Een kamer binnen lopen en niet meer weten wat je er ging doen is een gebeurtenis die tijdens een sessie meerdere malen voor zal komen.

  • CBD Medium
  • Yield Indoor 600-650gr m2
  • Yield Outdoor 650-700 grams per plant dried
  • Height Indoor 80 - 140 cm
  • Height Outdoor 175 - 210 cm
  • Bloeitijd 10-11 Weken
  • Oogstmaand Eind oktober
  • Genetische achtergrond Origineel Amnesia Haze
  • Type Sativa: 70% Indica: 30%
  • Effect Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend