Real Shungiet Elite Shungite Ketting  23,50 | Next Level Smartshop Webshop
Real Shungiet Elite Shungite Ketting  23,50 | Next Level Smartshop Webshop Real Shungiet Elite Shungite Ketting  23,50 | Next Level Smartshop Webshop Real Shungiet Elite Shungite Ketting  23,50 | Next Level Smartshop Webshop

Elite Shungite Ketting

mplus 8833

New product

Elite shungite is een zeer zeldzaam mineraal. Het heeft sterkere helende eigenschappen vanwege het hoge gehalte aan fullerenen (moleculen die geheel uit koolstof bestaan). Elite shungite ook wel noble of silver of grade 1 shungite genoemd.

Meer details

€ 23,50 incl. BTW


0
0/5 - 0 recensies

Bij dit product kan je een maximaal 2 Next Level Coins ontvangen. Je winkelwagen bevat nu 2 NLCoins die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,36.


 • Elite Shungite hanger

  Elite shungite is een zeer zeldzaam mineraal. Het heeft sterkere helende eigenschappen vanwege het hoge gehalte aan fullerenen (moleculen die geheel uit koolstof bestaan). Elite shungite ook wel noble of silver of grade 1 shungite genoemd.

  Vanuit wetenschappelijk oogpunt is Elite Shungite strikt een zilver / zwart rijk ogende steen met een niet-kristallijn oppervlak. Het heeft een licht metalen glad oppervlak ingebed met een mineraal dat in totaal 90 tot 99% organisch koolstof bevat. De wetenschappelijke hardheid van de steen is geregistreerd op 3.5. Dit zou, wetenschappelijk gezien, het kwalificeren als de hogere graad van Shungite.

  Het varieert in het hogere en meer effectieve ras van Shungite. De Elite Shungite heeft een kwaliteit die zeventig tot honderd procent sterker is en wordt gebruikt voor intensere doeleinden.

  Een toepassing waar de Elite Shungite onderandere voor word gebruikt is in een koolwaterfilter. Wanneer je water erdoor filtert, verwijdert het de metalen en ander vuil in je water dat normaal niet zou worden opgemerkt. Het reinigt chemicaliën uit het water die u kunnen vergiftigen en zorgt voor een aangename smaak in het water.

  Met een koolstofmatrix van deze hoge factor is de Elite Shungite getest op het genezen van ziekten, virussen en verkoudheid. Het is ook getest op het vermogen om schadelijke EMF en andere soorten straling te absorberen waaraan een persoon wordt blootgesteld tijdens een normale dag. Elite Shungite is gebruikt in experimenten en heeft met succes bepaalde tests in de klasse van EMF-straling doorstaan.

  Waar komt onze shungite vandaan?

  Onze shungite komt uit de Zazhoginsky-mijn in de  Republiek Karelië, Rusland. Hier vind men  de aller  hoogste kwaliteit sungite. De Zazhoginsky Shungite bevat meer dan 30% koolstof, veel mineralen en een hoog energiepotentieel.

  Wat moet je weten om echte, hoog kwalitatieve Shungite te kopen?

  1. Ga niet op zoek naar een goedkope prijs. De echte Shungite is duurder.

  2. Kijk waar de Shungite vandaan komt. De echte Shungiet zou van de Zazhoginsky-mijn in de Republiek Karelië, Rusland moeten zijn.

  3. Kijk waar de verkoper vandaan komt. Het bedrijf zou in Republiek Karelië moeten zijn.

  Hoe controleer je na ontvangst van uw product of het echt Shungite is?

  1. De echte Shungite is zwart. Ongepolijste producten maken uw handen vuil. U ziet mogelijk zilveren of gouden strepen op het oppervlak van gepolijste producten.

  2. De echte Shungute geleidt elektriciteit, wat een zeer zeldzame kwaliteit is voor stenen. Geleiding is een belangrijke eigenschap die echte Shungite kan onderscheiden van vergelijkbare mineralen. Je kunt dit testen met een batterij, twee draden en een lamp.

  3. Voel zijn energie. Plaats gewoon je handen boven de grote piramide of bol en je voelt de authentieke Shungite-energie.

  Conclusie Shungite: 

  - bevat bijna alle elementen 
  - zeer aardend (stimuleert 1ste chakra) 
  - werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam 
  - sterke anti-oxidant 
  - stimuleert het immuunsysteem 
  - is extreem water-zuiverend 
  - helpt bij alle mogelijke allergieën 
  - neutraliseert elektro-magnetische straling 
  - werkt anti-bacterieel 
  - helpt bij alle mogelijke huidaandoeningen 
  - heelt snijwonden sneller 
  - balanceert de aura 
  - is rustgevend 
  - verminderd stress en depressies 
  - is energetisch reinigend 
  - helpt tegen alle mogelijk chronische aandoeningen 
  - is zowel inwendig als uitwendig toepasbaar 

 • Herkomst Rusland

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Voeg recensie
Rating:*
Naam:*
Email:*
Betreft:*
Tekst:*
Raad je dit product aan voor anderen?
  Captcha
 

10 Andere producten uit dezelfde categorieNLNaturals B.V. KVK Nr: 77748301 BTW Nr: NL8611.24.601.B01
IBAN: NL51INGB0008958604 BIC/SWIFT: INGBNL2A Webshop: Telfordstraat 35A, 8013 RL, Zwolle Winkel: Steenstraat 22, 8011TV Zwolle
Telefoonnummer: 038-2001004 | E-mail Adres: support@nextlevelsmart.nl | Whatsapp: +31(0)636103704