Real Shungiet Shungiet Poeder  € 19,50 | Next Level Smartshop Webshop
Real Shungiet Shungiet Poeder  € 19,50 | Next Level Smartshop Webshop

Shungiet Poeder

Shungiet poeder of Sungiet zand is een fijne fractie shungiet die wordt gemalen met de speciale apparatuur.

Prijs Bestellen
 19,50
 39,00
 90,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Shungiet Poeder

Shungietpoeder of shungietzand is een shungiet van fijne fractie die met de speciale apparatuur wordt gemalen. Op dit moment op de markt, kunt u verschillende fracties van shungiet poeder vinden. Het is mogelijk om shungiet stenen te malen, zelfs in micron fractie. De meest voorkomende afmetingen van shungiet poeder zijn echter 1-3 en 3-5 mm. Deze fractiegroottes zijn gemakkelijker te produceren en te hanteren en geschikt voor bijna elke gelegenheid.

Shungiet Pasta

Een van de beste manieren om de directe genezende kracht van Shungite te gebruiken, is om het poeder te gebruiken en er een pasta van te maken voor toepassing op de huid. Om deze pasta te maken is het het beste om Shungite-water te gebruiken. Door het Shungite-poeder met Shungite-water te mengen, heeft het poeder een dubbele kans om in uw huid te dringen en de waardevolle fullerenen en koolstofmatrix vrij te geven. Terwijl het door je huid reist, begint het problemen te vinden en bezig gaat die te genezen. Dan reist het langzaam door uw bloedsysteem terwijl de koolstoffen onderweg hun werk doen.

Zo gebruik je je Shungite-poeder:

1. Giet net genoeg water in je Shungite-poeder om een ​​soepele romige oplossing te creëren die voldoende is om een ​​dunne laag shungite-pasta op je huid en aangetaste gebieden te verspreiden.

2. We raden het aan om in het begin de Shungite-pasta niet langer dan een paar minuten te gebruiken. Begin met 5 minuten 2 of 4 keer per dag gedurende 3 dagen, ga dan door naar 10 minuten, enzovoort. De reden is dat je huid mogelijk zou kunnen reageren en je een allergisch effect zou kunnen waarnemen. Als je het rustig opbouwd kan de reactie verdwijnen en is je Shungite-pasta begonnen met het oplossen van problemen die je met de Shungite-pasta aanpakt.

De resultaten kunnen variëren van mild merkbaar tot extreem merkbaar, afhankelijk van de tijd dat het Shungite-poeder wordt gebruikt en de duur. Van shungiet poeder is bekend dat het oedeem(vochtophopingen), aandoeningen van het bewegingsapparaat behandelt. Breng Shungite-pasta aan op huiduitslag en andere huidproblemen zoals acne en zie binnen enkele dagen resultaat.

Breng Shungite aan als een kompres op de getroffen sinusgebieden veroorzaakt door acute rhinitis (verkoudheid) om zwelling van de membranen te verlichten en te verminderen. Breng Shungite periodiek aan op het lichaam waar bepaalde hoeveelheden dystonie voorkomen en help de bewegingen te verlichten.

Waar komt onze shungite vandaan?

Onze shungite komt uit de Zazhoginsky-mijn in de  Republiek Karelië, Rusland. Hier vind men  de aller  hoogste kwaliteit sungite. De Zazhoginsky Shungite bevat meer dan 30% koolstof, veel mineralen en een hoog energiepotentieel.

Wat moet je weten om echte, hoog kwalitatieve Shungite te kopen?

1. Ga niet op zoek naar een goedkope prijs. De echte Shungite is duurder.

2. Kijk waar de Shungite vandaan komt. De echte Shungiet zou van de Zazhoginsky-mijn in de Republiek Karelië, Rusland moeten zijn.

3. Kijk waar de verkoper vandaan komt. Het bedrijf zou in Republiek Karelië moeten zijn.

Hoe controleer je na ontvangst van uw product of het echt Shungite is?

1. De echte Shungite is zwart. Ongepolijste producten maken uw handen vuil. U ziet mogelijk zilveren of gouden strepen op het oppervlak van gepolijste producten.

2. De echte Shungute geleidt elektriciteit, wat een zeer zeldzame kwaliteit is voor stenen. Geleiding is een belangrijke eigenschap die echte Shungite kan onderscheiden van vergelijkbare mineralen. Je kunt dit testen met een batterij, twee draden en een lamp.

3. Voel zijn energie. Plaats gewoon je handen boven de grote piramide of bol en je voelt de authentieke Shungite-energie.

 

Prijs Bestellen
 19,50
 39,00
 90,00