Rapé 10 Rapé - Colombian Bobinsana € 20,00
Rapé 10 Rapé - Colombian Bobinsana € 20,00 Rapé 10 Rapé - Colombian Bobinsana € 20,00 Rapé 10 Rapé - Colombian Bobinsana € 20,00

10 Rapé - Colombian Bobinsana

New product

Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Bobinsana is een traditioneel Rapé van Colombia en deze spirit werkt met de kracht van liefde..

Meer details

€ 20,00 incl. BTW


0
0/5 - 0 recensies
Product Prijs Voeg toe
10 gram € 20,00
In winkelwagen

  Stapelkortingen

  Aantal Gereduceerde stukprijs Je bespaart intotaal
  5 € 17,00 Tot € 15,00
  • Rapé Bobinsana

   Deze oude spirit werkt met de kracht van liefde, het brengt je de knuffel van licht vol met eeuwige liefde. Het motiveert en vult de emotionele gaten en bevordert het vinden van je eigen pad. Het opent de visie om het antwoord te vinden, is de brenger van de liefde.

   Rapé is een heilige sjamanistische 'medicijn' dat is gebruikt door healers van inheemse stammen voor duizenden jaren en is een essentieel onderdeel van hun tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten.

   Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt.

   Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt, altijd met de juiste intentie.

   Bobinsana

   Deze spirit werkt met de kracht van de liefde, het brengt je de knuffel van licht vol eeuwige liefde. Het motiveert en vult de emotionele gaten. Het opent de visie om antwoord te vinden en het is de brenger van liefde.

   HAUX HAUX!

   NLNaturals
   NLNaturals is gestart door behoefte van de Next Level community voor nieuwe natuurlijke producten. NL Naturals doet veel onderzoek naar producten van de hoogste kwaliteit. Een selectie uit het aanbod van NLNaturals: Rapé, Cacao, Kratom, LSA Zaden, Salvia,Paddo Growkits en Smudging zoals Palo Santo en Witte Salie. NL Naturals brengt producten uit onder eigen beheer waardoor de prijs gunstiger is voor iedereen.

  • Materiaal Bobinsana

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

  Voeg recensie
  Rating:*
  Naam:*
  Email:*
  Betreft:*
  Tekst:*
  Raad je dit product aan voor anderen?
    Captcha
   

  Accessoires

  30 Andere producten uit dezelfde categorie

  Groothandel Smartshop, Ethnobotanica, Magic truffels & paddo growkits

  Nieuwe producten

  Bekeken producten