Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

58 Rapé Cumaru - Exclusive - Rapé - Next Level
58 Rapé Cumaru - Exclusive

58 Rapé Cumaru - Exclusive

Maak je geest leeg, kalmeer je gedachten en krijg haarscherpe focus. Rapé Cumaru activeert je derde oog en kruinchakra om je te helpen mediteren en in jezelf te kijken. Het stelt je in staat om een kristalheldere mentale staat te ervaren en meerdere uren gefocust te blijven. De verheffende effecten zijn niet zo sterk als die van andere rapé. Cumaru heeft echter helende en mindfulness-effecten die het bovenaan de lijst van beste concentratiemiddelen plaatsen. 

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cumaru Rapé (Dipteryx odorata)

Als smaak en kwaliteit zijn wat je zoekt, zal je niet teleurgesteld zijn. Cumaru staat ook bekend als de Tonkaboonboom. Het heeft een lange geschiedenis als smaakingrediënt in zoetigheden en voedsel.

Hoewel het mentale helderheid en mindfulness-effecten heeft, is Cumaru ook een natuurlijke ontgifter. Het brengt veel reacties en zuiveringen in je lichaam teweeg, waardoor het alle gifstoffen en opgehoopte negatieve energie kan loslaten.

Het is een uiterst verfijnd poeder en kost veel inspanning om te produceren.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht. We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!

Bij dit product raden wij aan