All Reviews


aug 26, 2020
5
(5/5
Ashwagandha Extract
Werkt super tegen stress!!
 

aug 26, 2020
5
(5/5
17 Spiritual Cleanse Rapé
Geweldig produkt. Het helpt mij fantastisch bij allergie/ hooikoorts aanvallen, dit gaat na gebruik accuut over!
 

aug 18, 2020
5
(5/5
Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit
So the first kit I received failed to grow. I went out and messaged the customer service and they were quick to sort me out with a new kit.
New kit came in and so far its an absolute beast, fast growing and beautiful looking mushrooms. Looking forward to a great first flush.
 

jul 31, 2020
5
(5/5
Cubensis McKennaii · Magic Mushroom Grow kit
I am absolutely amazed with this product. First of all, I got the package the next day (to another country) which is really impressive.
Second thing is, following the rules to the point, providing steady temperature between 20ºC - 25ºC the kit provided me with 370g wet in the 1st flush. I have never ever gotten so much out of one flush. Shroomies look very healthy as well. Can't wait to try them. I would definitely reorder again.
 

jul 31, 2020
5
(5/5
Cubensis Golden Teacher · Magic Mushroom Grow kit
80 dried gramms in 4 flushes. I have much to learn, i guess.
 

jul 29, 2020
5
(5/5
Kratom Super Red Sumatra
Jarelange rug/nek klachten door ongeval. Na gebruik, 7gram, Super Red Sumatra eindelijk pijnloos.
 

jul 23, 2020
5
(5/5
Budget Truffles | Psilocybe Atlantis
Honestly this website is the best in the world ! The truffles are so potent and I’ve experienced with truffles and other websites hands down this is the best website for them you won’t be disappointed. #Trip. I ate the whole
Packet of the Atlantis it kicked it very quickly wasn’t expecting it to kick in so fast I was watch a old school comedy movie some point in the movie I started tripping so bad that I could even understand what there where saying everything was alien to
Me but then out of no where boom
I had a beautiful visuals bright in and colourful after 6 hours I started to
Come down but boy what a experienced I had on this strain :) go for it if your looking to have an amazing experience p.s I’ll be back soon thanks next level
 

jul 22, 2020
5
(5/5
Kratom White Sumatra
Goede kwaliteit, ben in de winkel geweest prima geholpen, breed Assortiment.
 

jul 15, 2020
5
(5/5
30 Nukini Sansara Rape
Heel fijn om te gebruiken. Ik ben heel tevreden.
 

jul 4, 2020
5
(5/5
Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 550cc
Een recensie is wel op z'n plaats voor deze kweekset, aangezien hij prima zijn werk doet.
Ik ben vrij bekend met kweken van paddo's, vooral de kant- en klaar kweeksets.
Tot nu had ik alleen ervaring met de Cubensis soorten. Deze staan bekend als 'makkelijk' te kweken, maar is ook sterk afhankelijk van de kit.
Ik heb deze kweekset gekocht, omdat ik een level verder wilde qua sterkte. De Copelandia is eén van de sterkste soorten, dus dacht ga die eens proberen.
De paddo wordt omschreven als zeer moeilijk kweekbaar en dat bleek bij mij niet het geval. Sterker nog, deze was zeer potent en brengt goeie hoeveelheid(heden).
Bij levering zag de kweekset er erg droog uit, in vergelijking met Cubensis-kweeksets. er zat ook al wat lichte schimmel op, dus die heb ik steriel verwijderd. Verder heb ik gewoon gebruiksaanwijzing gevolgd.
Enige aanpassingen; extra kleine gaten in kweekzak gemaakt en warmtemat geplaatst (kweekset +- 1,5cm erboven op ijzertjes met 2 potloden tegen geleiding).
Temperatuur gemiddeld in huis 23 graden.
Grootste verschil met Cubensis en Copelandia qua kweek is dat ze verschillen qua hoeveelheid vochtigheid. Dus gebruik 'mist' om te besproeien. Paar spray'tjes over de gehele kweekset is voldoende. Doe dit dagelijks volgens handleiding.
Na 6 dagen kwamen de pins al op. Veel, tientallen. Vanaf dat moment heb ik nog eenmaal flink 'bevochtigd met mist' over gehele kweekset.
De paddo's groeide snel en begonnen 2 dagen later te scheuren in de stammetjes, dus waarschijnlijk te lage vochtigheid. Met een rietje bij-bevochtigd, water aan de zijkanten van de kweekbak laten lopen. Zo min mogelijk op het broed. De Copelandia houden niet van direct water, dus vandaar deze methode.
Dat bleek te werken. De paddo's knallen eruit en groeien snel.
Nu, 10 dagen later zijn ze bijna volgroeid, enkele misvormd, maar bak vol. Morgen/overmorgen oogsten. Ik heb geen idee hoeveel gram, maar voller dan dit kan de bak bijna niet.
Conclusie voor deze kweekset naar mijn ervaring; Vergeleken met Cubensis soorten makkelijk te kweken, preciesie geboden met vochtigheid en zuurstof, werk zeer steriel, komen sneller op dan Cubensis..
Mocht je nog twijfelen om deze Copelandia te kweken, omdat het zo moeilijk is, let it flow. Tis blijkbaar simpel. Houd je aan de handleiding-regels, maar volg ook het oog. Zeker met bevochtiging van de zak.
Kwaliteit weet ik niet, want ik test ze volgende week. Maar kijkende naar de 'shape' zijn ze echt en zal het wel goed komen.
Ben dik tevreden, zeker omdat ik het niet zag aankomen. En als de werking zo goed is als wordt beweerd, dan zou ik zeker opnieuw bestellen. Ben benieuwd of hij nog een tweede flush zal geven......... Succes!

 
Pagina: 12345

New products



NLNaturals B.V. CC Nr: 77748301 VAT Nr: NL8611.24.601.B01
IBAN: NL51INGB0008958604 BIC/SWIFT: INGBNL2AWebshop: Telfordstraat 35A, 8013 RL, Zwolle Shop: Steenstraat 22, 8011TV Zwolle
Telephone: +31382001004 | E-mail Adres: support@nextlevelsmart.nl | Whatsapp: +31(0)636103704