Mescaline Cactussen San Pedro cutting in pot - 25 cm € 32,50
Mescaline Cactussen San Pedro cutting in pot - 25 cm € 32,50

San Pedro cutting in pot - 25 cm

San Pedro (Trichocereus pachanoi) is de heilige cactus uit Ecuador en Peru. De San Pedro cutting is verpot. Het is één van de snelst groeiende cactussen ter wereld!  De werkzame stoffen geven een sterk visuele trip, waarbij het ego een moment heeft om op te lossen. Daarnaast kan het een gevoel van vreugde en euforie opwekken. 

Prijs Bestellen
 32,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

San Pedro (Trichocereus pachanoi) is de heilige cactus uit Ecuador en Peru. De San Pedro komt geheel met pot binnen waardoor verpotten niet meer nodig is.  Het is één van de snelst groeiende cactussen ter wereld!  De werkzame stoffen geven een sterk visuele trip, waarbij het ego een moment heeft om op te lossen. Daarnaast kan het een gevoel van vreugde en euforie opwekken. 

Onderhoud

San Pedro houdt veel van warmte en licht. Gebruik van voedingsstoffen wordt aangeraden, gebruik echter niet teveel! Het blijft een cactus. Geef de cactus op warme dagen water. Wij raden aan om de cactus binnen te plaatsen. Zorg ervoor dat de San Pedro op een plaats met veel licht staat op het zuiden. Hierdoor ontvangt de cactus het meeste zonlicht. 

Gebruik

De San Pedro wordt vaak droog gegeten. Dit drogen kan je zelf doen door 1 cm dikke plakken van de cactus in de zon te drogen. De stekels en de stam zijn niet voor consumptie, de buitenste huid daarentegen wel. De eetbare delen kunnen het beste vermalen worden tot een fijn mengsel om maagproblemen te voorkomen.

Er wordt tussen de 20 en 50 gram genomen. Hiervan bestaat het meeste uit de huid. Vaak wordt het gecombineerd met water en citroenzuur om de opname te optimaliseren. Consumeer de San Pedro het liefst op een lege maag (5-6 uur niet eten).

Prijs Bestellen
 32,50