Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Absinthe kruiden - 50 gr - Kruiden & Zaden - Next Level
Kruiden & Zaden Absinthe kruiden - 50 gr  € 5,95 | Next Level Smartshop Webshop

Absinthe kruiden - 50 gr

Absint kan een vredig en rustgevend gevoel geven. In combinatie met alcohol of in grote hoeveelheden kan Absinth resulteren in een hallucinogene ervaring. Het bevat een aantal psychoactieve stoffen, hiervan Thujon is de belangrijkste stof is. Inhoud: 50 gram

€ 5,46

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Na veel onderzoek blijkt dat de structuur van Thujon lijkt op THC. Er zijn ook andere ingrediënten in Absinth dat sommige psychoactieve eigenschappen hebben. Een aantal van deze ingrediënten zijn: Koriander, Angelica, Calamus en Nootmuskaat. Het zijn versterkende stoffen die worden verwerkt in de Absinth. Deze stoffen kunnen het psychoactieve effect verbeteren.

Het effect zal vooral worden bereikt door de Thujon en het hoge alcoholpercentage in de drank die bij de inname wordt gebruikt.

Gebruik

Absint maken: voeg 40 gram toe aan een fles (0,7 liter) wodka (of andere alcoholische drank). Laat 2 weken trekken. Zeef de drank en het is klaar voor gebruik. Als je absint hebt gemaakt, probeer dan eerst een klein glaasje van het drankje. Wacht vervolgens een uur om de effecten waar te nemen.  

Thee: Voeg 1 theelepel toe aan een theekop heet water en laat 15 minuten trekken.

Gebruik dit middel niet regelmatig. Autorijden wordt sterk afgeraden als je onder invloed bent van Absinth. Een overdosis kan gevaarlijk zijn.

Specificaties Absinth kruiden

Inhoud:
50 gr

Ingrediënten:
Scutellaria Lateriflora