Kruid extracten Wild Dagga 20X Extract - 1 g € 16,95
Kruid extracten Wild Dagga 20X Extract - 1 g € 16,95

Wild Dagga 20X Extract - 1 g

Wild Dagga is een kleurige tuinplant die vooral in Zuidoost Afrika voorkomt. De bladeren en bloemen worden in die streek al een paar honderd jaar gebruikt als medicijn en remedie tegen slangenbeten. Letterlijk betekent het "Wilde Cannabis", maar het is ook wel bekend als ‘leeuwenstaart’.

Prijs Bestellen
 16,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wild Dagga 20X Extract

Jan van Riebeek, onze landgenoot die de eerste handelspost van de VOC in Afrika stichtte, nam de plant mogelijk al rond 1650 mee naar Nederland. De eigenschappen van Wild Dagga maken het al een tijdje ook geliefd in Europa. Het zijn hier vooral recreatieve gebruikers die Wild Dagga als vervanging gebruiken van Cannabis. Want Leonurine, de werkzame stof van Wild Dagga, wordt vergeleken met Cannabis. Maar het is milder, je krijgt er een heerlijke kalmte van, een euforisch gevoel en visuele effecten. Wild Dagga heeft tevens medicinale eigenschappen, zo onderdrukt het koorts en hoofdpijn. Ook worden de bladeren van deze mintplant wel gebruikt om thee van te zetten.

Gebruik

Voeg 0,5 tot 1 gram toe aan een theekop kokend water en laat 10-15 minuten trekken. Voeg eventueel wat honing toe en drink het op. Langdurig gebruik wordt afgeraden.

Specificaties

Inhoud:
1 gram

Ingrediënten
Leonotis Leonurus 20X Extract


Prijs Bestellen
 16,50