Kruid extracten Damiana 10X Extract - 4 g € 9,95
Kruid extracten Damiana 10X Extract - 4 g € 9,95

Damiana 10X Extract - 4 g

Het liefdeskruid Damiana is een mysterieus kruid met een libido-verhogend en psychoactief effect. Het is al eeuwen populair in Mexico om zijn medicinale kracht bij talrijke kwalen. In het Westen is Damiana vooral bekend als aphrodisiac en vanwege de licht cannabisachtige werking. 

Prijs Bestellen
 9,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Damiana 10x Extract

Door de Maya's gebruikt als genotsmiddel waar de Azteken het juist gebruikten tegen impotentie. Tevens werd het gezien als geneeskrachtige kruiden en werd het ook als thee gebruikt door verscheidene Indianentammen. De kruid heeft dus vele kwaliteiten en mogelijke toepassingen. 

Bij incidenteel gebruik stimuleert het de genitale zones, bij langdurig gebruik de seksuele fitheid en het uithoudingsvermogen. De helende en libido stimulerende werking zijn inmiddels ook wetenschappelijk aangetoond. 

Het psychoactieve effect is vergelijkbaar met het gebruik van een lichte marihuanasoort. Het ontspant en heeft een euforische werking. 
Het extract is 10x sterker dan het gedroogde kruid. De ‘high’ van Damiana duurt ongeveer een uur. 

Ingrediënten
Turnera Diffusa 10X extract 

Gebruik

Voeg 1 gram toe aan een theekop kokend water en laat 5 minuten trekken. Voeg eventueel wat honing toe en drink het op. Ongeveer een half uur tot een uur voor het gewenste effect, liefst op een lege maag.

Prijs Bestellen
 9,50