Kratom Kratom Maeng Da Red   € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Kratom Maeng Da Red   € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Kratom Maeng Da Red   € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Kratom Maeng Da Red   € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop

Kratom Maeng Da Red

Een absolute favoriet! Bij een lage dosering werkt deze soort euforisch en bij een hogere dosering ontspannend, verdovend en pijnverzachtend.

Prijs Bestellen
 7,95
 11,95
 20,50
 56,50
 92,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bij dit product raden wij aan:

Maeng Da Red Kratom

Maeng Da Red heeft een sterke stimulerende werking, zelfs bij kleine hoeveelheden. Bij een hogere dosering heeft het een meer verdovende werking. Super Red Maeng Da staat bekend om haar ontspannede en pijnstillende werking en kan nuttig zijn bij het  bestrijden van chronische pijnen. De bladeren van de Red Maeng Da zijn natuurlijk pijnstillend, zonder bijwerkingen.

Vanwege de hogere concentratie actieve alkaloïden, heb je ongeveer 20% minder nodig in vergelijking met andere kratom soorten om de volledige effecten te voelen. 

Maeng Da betekend in het Thais letterlijk: "pimp grade". De Maeng Da komt oorspronkelijk uit Thailand.

De Mitragyna speciosa Kratom-boom bevat de alkaloïden mitragynine en 7-hydoxymitragynine. De Maeng Da Strains hebben één van de hoogste alkaloidgehalten van alle Kratom soorten.

Dosering                                                                                                                                         Gebruik de volgende regels bij het doseren van kratom: start met 2 capsules of 1g poeder op een lege maag en spoel het weg met warm water. Hou goed bij wat je ervaringen zijn en kijk of de kratom de juiste effecten geven die jij zoekt. Na een uur waarnemen van de effecten kan je dezelfde dosage nog een keer nemen. Let hierbij op wat de resultaten zijn en of dit de gewenste werking heeft. Na de evaluatie kan je zelf bepalen of je een hogere dosis nodig hebt of een lagere dosis.

De werking van het drinken van de thee kan je zelf beïnvloeden. Als je het poeder eruit filtert, heeft de kratom minder effect. Het wordt sterk aangeraden om je dosis tot een minimum te houden. Bepaal zelf je maximale dosage voor het beste resultaat.

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten opleveren en kan een vorm van afhankelijkheid creëren. Ook kunnen met dergelijke hoge doseringen sterke bijwerkingen evaren worden. Pas hier dus mee op!

Next Level Kratom

Omdat wij zelf de kratom productie in handen hebben, kunnen wij de prijzen laag houden en wordt de lokale bevolking financieel gesteund wanneer je onze kratom koopt. We hebben onze eigen productiefabriek met drooghuis in Indonesië. Op deze manier hebben we volledige controle over de kwaliteit. Wij hebben altijd de meest verse kratom voor jou en al onze kratom bladeren worden met de hand geplukt. Onze boeren werken met de beste machines en met strikte hygiëne voorschriften zodat we altijd en iedereen 100% natuurlijke kratom-producten van hoge kwaliteit kunnen bieden.

Elk jaar bezoeken we onze fabriek om de kwaliteit te controleren en (indien nodig) de fabriek te verbeteren. Elke batch van onze fabriek wordt getest in een testlab.

Terima kasih banyak!

Prijs Bestellen
 7,95
 11,95
 20,50
 56,50
 92,50

Je bent misschien ook geïnteresseerd in