• - 1,00
Kratom Thee  Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren   19,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Thee  Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren   19,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Thee  Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren   19,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Thee  Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren   19,95 | Next Level Smartshop Webshop
Kratom Thee  Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren   19,95 | Next Level Smartshop Webshop

Kratom Thee - Maeng Da Green Bladeren

Met de gedroogde Kratom bladeren, maak jij je eigen Kratom thee. Het voordeel is dat de smaak minder heftig is en het effect subtieler. Dit is één van onze favoriete Kratom soorten. Bij lage doseringen geeft het een sterke energie boost. Een hoge dosering zorgt voor een kalmerende werking. 

Prijs Bestellen
 19,95
– 5%
 18,95
 92,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Super Maeng Da Green Kratom Bladeren

Kratom (mitragyna Speciosa) - Super Maeng Da Green wordt gemaakt van de hoorn vormige bladeren. Bij lage doseringen geeft het een sterke energie boost. Een hoge dosering zorgt voor een kalmerende werking. 

Kratom (Mitragyna speciosa) - Super Maeng Da Green is gemaakt van de hoornvormige kratombladeren.

Green Maeng Da is een van de meest populaire soorten in de wereld en is gewild bij experts. Green Maeng Da zorgt voor een krachtige mix van energie en belangrijke stemmingsversterkende effecten. Deze soort is een zeer geschikte keuze om de energie in de ochtend te verhogen door het verhogen van de focus en energie om drukke dagelijkse activiteiten te ondergaan.

Bij gebruik in kleine tot middelgrote doseringen zou deze soort een stimulerend effect hebben dat gebruikers helpt productiever te worden, maar toch gefocust, wakker en attent te blijven.

Andere cognitieve verbeteringen van het gebruik van Green Maeng Da zijn bewezen door veel gebruikers om gunstige effecten te bieden, zoals:
- Het vermogen om zich te concentreren
- Verbeterde geheugen en mentale functies
- Minder vermoeidheid bij zware mentale taken
- stemmingsversterker, euforisch gevoel
- Verhoogd enthousiasme
- Verhoog het uithoudingsvermogen

Green Maeng Da staat bekend om zijn kalmerende werking die gebruikers in staat stelt om met pijn om te gaan en een meer ontspannen gevoel te geven.

Kratom

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Kratom kan: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, een goede concentratie geven, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren.

Kratom is de afgelopen tien jaar erg gegroeid aan populariteit en mensen beginnen nu pas de vele voordelen te begrijpen van deze Zuidoost-Aziatische boom. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

Gebruik

Gebruik een theelepel Kratom-bladeren met een kop warm water. Je kunt Kratom Thee net als een groene thee ongeveer 80 graden bereiden, maar het is vaak het beste bij een iets hogere temperatuur rond 90 graden Celsius.

Next Level Kratom

We hebben alleen de meest verse Kratom voor jou. Al onze Kratom bladeren worden met de hand geplukt. Onze boeren werken geweldig om iedereen de allerbeste 100% natuurlijke Kratom-producten van hoge kwaliteit te bieden. We hebben onze eigen drooghuis en productiefabriek in Indonesië. Op deze manier hebben we volledige controle over de kwaliteit. Enkele keren per jaar bezoeken we onze fabriek om de kwaliteit te controleren en (indien nodig) de fabriek te verbeteren. We werken samen met goede vrienden die onze Kratom verwerken met de beste machines met hoge hygiëne. Elke batch van onze fabriek wordt getest in een testlab.

We houden de prijzen laag omdat we onze eigen Kratom-productie hebben. De lokale bevolking krijgt financiële steun wanneer je onze Kratom koopt.

Prijs Bestellen
 19,95
– 5%
 18,95
 92,50