Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kanna Extract - Smokanna - Kanna - Next Level
Kanna Extract - Smokanna

Kanna Extract - Smokanna

Het infuseren van fijn verkruimelde kanna bladeren met een krachtig kanna extract heeft dit prachtige product gecreëerd: dé rookbare kanna variant!

aantal Prijs Bestellen
1 g
€ 14,63

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Extract - Smokanna - 1g

Kanna (Sceletium Tortuosom) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het unieke euforische effect van Kanna werd zo'n 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten. Het infuseren van fijn verkruimelde kanna bladeren met een krachtig kanna extract heeft dit prachtige product gecreëerd: dé rookbare kanna variant!

Smokanna is vanwege de structuur perfect om te roken en is veel sterker dan onbewerkte, niet-geïnfuseerde kanna bladeren. Bij het roken van kanna ervaart de gebruiker een loom, zaligmakend en ontspannen effect.

Smokanna is uitermate geschikt om te chillen, relaxen en ontspannen. Eén en al ‘Relaxing Vibes’ voor degene die deze wonder-walm inhaleert.

Gebruik

Deze vorm van kanna wordt gerookt. Eén zeer kleine hoeveelheid 20-25 mg is al voldoende (gewoon beginnen met een sleutelpuntje dus).

Ingrediënten

Kanna extract (Sceletium Tortuosom)
Mesembrine ± 60%
Mesembrenon ± 20%
Δ7-Mesembrenon ± 15%
Vulmiddel: D-Manitol

Waarschuwing

Kanna werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van je medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

aantal Prijs Bestellen
1 g
€ 14,63