Kanna Extract - Smokanna

Het infuseren van fijn verkruimelde kanna bladeren met een krachtig kanna extract, heeft dit prachtige product gecreëerd: dé rookbare kanna variant!

Prijs Bestellen
 15,95

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Extract - Happy Calming - 1g

Kanna (Sceletium Tortuosom) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het unieke euforische effect van Kanna werd zo'n 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten. Het infuseren van fijn verkruimelde kanna bladeren met een krachtig kanna extract, heeft dit prachtige product gecreëerd: dé rookbare kanna variant!

De structuur van Smokanna leent zich uitstekend om dit extract te roken en is vele malen sterker dan onbewerkte, niet-geïnfuseerde kanna bladeren. Bij het roken van kanna wordt aan de roker voornamelijk een loom, zaligmakend en ontspannen uitwerking geschonken.

De Smokanna is uitermate geschikt voor elke gelegenheid waar chillen, relaxen en ontspanning op de agenda staan. Eén en al ‘Relaxing Vibes’ voor degene die deze wonder-walm inhaleert.

Gebruik niet meer dan 25mg per dosering.

Kanna

Kanna (Sceletium Tortuosom) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het unieke euforische effect van Kanna werd zo'n 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten. De Kanna Happy Calming is een zeer fijne kristallijn uit de Kanna-plant, gestandaardiseerd op Manitol.

Gebruik

Deze vorm van kanna wordt gerookt. Eén zeer kleine hoeveelheid is al voldoende (gebruik niet meer dan 25mg).

Ingrediënten

Kanna extract (Sceletium Tortuosom)
Mesembrine ± 60%
Mesembrenon ± 20%
Δ7-Mesembrenon ± 15%
Vulmiddel: D-Manitol

Waarschuwing

Kanna (Sceletium Toruosum) werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) van MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van uw medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Prijs Bestellen
 15,95