Verzenden & Retouren

Betalen

Contact

Informeer jezelf

Over Next Level

Over Ons

Next Level is ontstaan in Augustus 2013 door de 2 oprichters na een bijzondere Ayahuasca ceremonie. Hierin kwam duidelijk binnen dat Next Level daadwerkelijk een fysieke vorm zal aannemen. De dag na de ceremonie stond alles in een stroomversnelling. Het juiste pand waar het wachten op was, kwam de dag erna vrij. September 2013 was het zover, Next Level is geboren!

Next Level Lifestyle Store

Onze visie voor de winkel is vanaf het begin al glashelder: een winkel met een bijzondere bezoekerservaring die tevens functioneert als ontmoetingsplek voor iedereen in de regio Zwolle die leeft vanuit een subcultuur of specifieke levensovertuiging die niet helemaal strookt met de norm. Een kleine vrijhaven voor muzikanten, kunstenaars en vrijdenkers om te verbinden, te delen en om gewoon te hangen. Wij zijn ook gezegend met deze mooie mensen die wij mogen ontmoeten via de winkel.

Next Level is door de vraag van de klant uitgegroeid tot de winkel van nu. Wij luisteren altijd naar de behoefte van de klant en spelen daar waar mogelijk is, op in. De winkel is een ware museum  waar kunstenaars zich hebben uitgeleefd in de aankleding en is het in het weekend een platform voor dj’s/producers om hun kunsten te tonen. Langzamerhand zijn veel van deze artiesten goede vrienden geworden van de winkel. Ook voelt de winkel voor veel klanten als een tweede thuis. Zo heeft iedereen een stukje bijgedragen aan hetgeen wat Next Level nu is en vormen wij met zijn allen de Next Level Community.

Openingstijden Next Level Zwolle:
Maandag     13:00 - 19:00
Dinsdag      13:00 - 21:00 
Woensdag   13:00 - 21:00
Donderdag  13:00 - 21:00 
Vrijdag        13:00 - 21:00
Zaterdag     13:00 - 22:00

Neem een kijkje in de wondere wereld van de Next Level Lifestyle Store!

De Heilige Cirkel

Sjamanisme is een groot onderdeel van de huidige winkel. Zo hebben wij producten voor de Community zoals: Smuding producten, Rapé, Tribe sieraden, Instrumenten, Chakapa’s, Medicine Bags en nog veel meer producten die veelal van afkomstig zijn van inheemse stammen uit Zuid Amerika. Mede omdat de winkel het leven heeft gezien door een Ayahuasca ceremonie, is De Heilige Cirkel opgericht. Een non-profit organisatie die cirkels organiseert op onder andere het prachtige landgoed van Isis Sofia te Dalfsen. De traditionele sjamanen, medicijnmannen en vrouwen die wij uitnodigen, delen hun kennis middels eeuwenoude tradities. Denk hierbij aan zweethut ceremonies, drum cirkels en prayer work. Wij zien dit werk als onze missie en is daarom een belangrijk onderdeel van Next Level en de boodschap die we willen uitdragen. Verbinden, eenheid en het verhogen van het collectieve bewustzijn is ons hoofddoel. Meer over De Heilige Cirkel vind je hier: http://www.deheiligecirkel.nl

Webshop Next Level

Om ons bereik van Zwolle en omgeving te vergroten naar internationale proporties, is de webshop van Next Level sinds November 2016 een feit. Voorop staat het contact met de klant: persoonlijk contact via chat, telefoon en e-mail. Wij weten wat voor mooie ervaringen klanten kunnen hebben met onze producten en wij staan daarom ook alleen achter producten met de hoogste kwaliteit. 

NLNaturals Wholesale
NLNaturals is gestart door behoefte van de Next Level community voor nieuwe natuurlijke producten. NLNaturals de natuurlijke lijn van G-Force Jungle Powder op de markt. Een natuurlijk product te verkrijgen als snuff en in capsules. Zowel de Euphoric en Energy zijn energizers en stemmingverhogend. Daarnaast komen er meer en meer producten in het Wholesale assortiment: Kratom, Kanna, Ayahuasca planten en meer!

Sponsoring Foundations

Next Level draagt actief een steentje bij aan de ondersteuning van een foundation. Dit houdt in dat wij een percentage van winsten doneren aan deze organisatie en daarmee hun werk direct ondersteunen. Deze organisatie heet Green Matters, een stichting die zich bezig houdt met het behoud van het regenwoud. Dit doen zij door de inheemse bevolking te ondersteunen bij het behoud van hun kennis en tradities en te helpen bij de verbouwing van medicinale planten die hen voorzien in hun onderhoud. Meer informatie kan je vinden op: http://greenmatters.foundation/

Next Level 2.0

Wij hopen dan ook in de komende jaren mooie dingen te blijven ontplooien en op meerdere vlakker verder te groeien en onze missie en visie verder uit te dragen. Next Level zal tevens vaker te vinden zijn op festivals zoals Living Village festival in Dalfsen, het grootste eco festival van Nederland. Meer over The Living Village Festival: https://thelivingvillagefestival.org.

Gegevens Next Level Webshop

Next Level
Telfordstraat 35A 8013 RL Zwolle
Telefoon: 038 2001004
KVK: 65032454
BTW: NL855954188B01
info@nextlevel-smart.nl

Bank Gegevens
Naam: Next Level
IBAN: NL28RABO0112034357
BIC/SWIFT: RABONL2U 

Information Next Level Lifestyle Store

Next Level
Steenstraat 22 8011 TV Zwolle
Telefoon: 038 737 0224
info@nextlevel-smart.nl


Nieuwe producten

AanbiedingenNext Level VOF, KVK Nr: 65032454 BTW Nr: NL855954188B01 
IBAN: NL28RABO0112034357 BIC/SWIFT: RABONL2U Webshop: Telfordstraat 35A, 8013 RL, Zwolle Winkel: Steenstraat 22, 8011TV Zwolle
Telefoonnummer: 038-2001004 | E-mail Adres: info@nextlevelsmart.nl | Whatsapp: +31(0)636103704