• Nieuw

Immuno Blend Health Drops

Eén krachtig supplement van 5 plantaardige extracten. Deze formule is zorgvuldig samengesteld in een Zwitsers laboratorium. Elk van de 5 krachtige kruiden in deze fusie bevat unieke capaciteiten om je gezondheid te begunstigen. Versterk je ademhalingssysteem en leg de lat hoger voor kwaadaardige bacteriën en virussen met deze immuunsysteem boost van Immuno Blend.

Prijs Bestellen
 32,95

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Immuno Blend Health Drops - 50ml


De makers van de Immuno Blend bewonderen de intelligentie van de natuur. Tevens geloven zij dat in combinatie met de meest recente moderne technologie, deze intelligentie kan worden ingezet om onze gezondheid significant te verbeteren. De ingrediënten zijn verkregen uit voedselbossen en permacultuur projecten, die biodiversiteit vergroten en de bodem die door monocultuur is uitgeput regenereren.

Echinacea angustifolia
De paarse zonnehoed wordt al eeuwenlang door inheemse volken gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Dit medicinale kruid draagt bij ter reducering van o.a. luchtwegeninfecties en griep.

Inula helenium
Deze krachtige toevoeging wordt ingezet ter stimulering van het immuunsysteem. Na een aantal weken van gebruik zul je wellicht de aandrang voelen om wat vaker jouw keel te schrapen. Dit mechanisme verwijderd clusters stof, vuil of teer die ontstaan zijn in de longen. Zo onthult Inula helenium haar meest opmerkelijke vermogen: het reinigen van de luchtwegen.

Cistus incanus
Dit kruid wordt gebruikt bij klachten en infecties

va de luchtwegen. Polyfenolen (antioxidanten) zijn de meest actieve bestandsdelen en maken dit kruid zeer effectief. Tevens laat dit extract een beschermende, antivirale laag achter in de keel.  

Primula veris
Deze bloem kan potentiële bedreigingen onderscheppen in de longen, zoals virussen en kwaadaardige bacteriën, die zich vestigen in het slijm. Primula veris maakt speeksel en slijm in de bronchiën wateriger en reinigt zo de luchtwegen.

Astragalus membranaceus
Dit voorname medicinale kruid wordt gebruikt in talrijke formules binnen de traditionele Chinese geneeskunde. Hedendaags gebruik van Astragalus membranaceus focust op haar effectiviteit tegen gastro-intestinale ontstekingen. Ook zou zij verzwakte T-celfuncties herstellen. In deze blend is zijn voornamelijk gekozen vanwege het vermogen het immuunsysteem te reguleren.

Gebruik
3x daags 20 druppels.

Verpakking
Glazen flesje
50ml

 

 

Prijs Bestellen
 32,95