Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

HHC Gummies 50mg - HHC Producten - Next Level
HHC Gummies 50mg

HHC Gummies 50mg

Onze HHC Gummies bevatten 50mg HHC per stuk, zijn heerlijk van smaak en gemakkelijk en discreet overal mee naartoe te nemen. Onderschat hun effecten niet! Elke verpakking bevat 2 of 10 stuks.

€ 6,61
2 stuks
€ 6,61
10 stuks
€ 20,62

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

HHC Gummies Kopen

Ontdek onze heerlijke HHC Gummies, gemaakt met 50mg HHC per stuk. Onze HHC Gummies zijn niet alleen lekker maar ook discreet. Ze zien eruit en smaken als gewone gummies, waardoor je ze overal en altijd kunt nemen zonder op te vallen. Dankzij de precieze dosering per gummie kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid nemen die bij jou past. Maar onderschat de potentie van deze snoepjes niet!

We raden je aan om te beginnen met één gummie om te kijken hoe je lichaam reageert, voordat je de dosering eventueel verhoogt. Met onze hoogwaardige HHC Gummies ervaar je de potentie van HHC op een lekkere en makkelijke manier. Proef, geniet en ontspan.

Gebruiksaanwijzing

We raden aan om er één te nemen en ten minste 1 uur te wachten voordat je eventueel meer neemt. Met edibles kan het wat langer duren voordat het volledige effect merkbaar is, dus houd daar rekening mee. Let op: Kan mogelijk een slaapverwekkend effect hebben. Niet voor personen onder de 18 jaar.

Productinformatie

  • Elke gummie bevat 50mg HHC, dus goed naar eigen comfort te doseren
  • De gummies kunnen lang bewaard worden zonder dat hun effect afneemt
  • Verschillende smaken
  • 2 of 10 stuks per verpakking

Wat is HHC?

HHC (Hexahydrocannabinol) is een 'nieuwe' cannabinoïde die lijkt op THC maar met een andere chemische structuur. De effecten van HHC worden beschreven als een 'activerende', licht euforische en bedwelmende high. Anders dan Δ-8, Δ-9 en Δ-10 THC, bevat HHC geen dubbele bindingen in zijn molecuulstructuur, wat zorgt voor een langere houdbaarheid en mogelijk een iets minder intense psychoactieve werking. Desalniettemin melden gebruikers dat HHC behoorlijk psychoactief is, vergelijkbaar met THC maar met zijn eigen, unieke effecten.

Ingrediënten

Suiker, glucosestroop, geleermiddel: gelatine, dextrose, gemodificeerd zetmeel, citroenzuur, sorbitol (E420), aroma's, HHC, kleurstoffen: (E140) (E122) (E104) (E160) (E163)

Waarschuwing:

Dit product dient niet als vervanging voor professioneel medisch advies. Onze HHC-lolly's zijn niet bedoeld om ziekten, aandoeningen of andere medische kwalen te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Bewaar dit product buiten bereik van kinderen en het is niet geschikt voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Gebruik dit product niet tijdens de zwangerschap. Gebruik na inname van dit product geen machines en bestuur geen voertuigen. Raadpleeg altijd je arts voordat je dit product gebruikt, vooral als je bestaande gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Wees bewust van de mogelijke effecten en gebruik het product op een verantwoorde manier.