Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

HHC Spacecake Brownie 150mg - HHC Producten - Next Level
HHC Spacecake Brownie 150mg

HHC Spacecake Brownie 150mg

Ervaar de krachtige werking van HHC met onze heerlijke Spacecake Hash Brownies. Laat je meeslepen door de intense smaken en geniet verantwoord!

€ 8,22

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

HHC Spacecake Brownie Kopen

Dit is onze versie van een klassieker uit de Amsterdamse coffeeshops: de HHC Hash Brownie. Deze lekkernij is een ode aan de bekende spacecake, maar dan met HHC in plaats van THC. Onze HHC Hash Brownies bevatten 150mg HHC en staan bekend als bijzonder krachtig.

Na vele tests en het uitproberen van verschillende recepturen, hebben we het perfecte recept ontwikkeld met de juiste verhoudingen voor het beste effect én de beste smaak. Elk brownie is met de hand vervaardigd en onweerstaanbaar romig en smakelijk.

Let op: deze brownie is voornamelijk geschikt voor ervaren gebruikers. Voor degenen die HHC nog nooit geprobeerd hebben, raden we aan om te beginnen met een halve portie.

Wat is HHC?

HHC (Hexahydrocannabinol) is een 'nieuwe' cannabinoïde die lijkt op THC met een andere chemische structuur. De effecten van HHC worden het meest omschreven als een 'activerende', licht euforische en bedwelmende high. In tegenstelling tot Δ-8, Δ-9 en Δ-10 THC, heeft HHC geen dubbele bindingen in zijn molecuulstructuur, wat zorgt voor een langere houdbaarheid en mogelijk een iets minder heftige psychoactieve werking. Toch geven gebruikers aan dat HHC behoorlijk psychoactief is, vergelijkbaar met THC maar met zijn eigen, unieke effecten.

Productinformatie

  • Vers bereid in onze bakkerij.
  • Elke verpakking bevat 1 brownie.
  • Totale inhoud per brownie: 150mg HHC.
  • Wees bewust van de sterke effecten.

Ingrediënten

Fructo-oligosacchariden, tarwebloem, chocoladevulling 12,5% (emulgator: E422 [vegan], suiker, fructose, chocoladepoeder 1,3% [cacaomassa1, suiker, magere cacaopoeder1], gemodificeerd tapiocazetmeel, verdikkingsmiddelen: E460 en E466, plantaardige vetten [palmkern, palm], magere melkpoeder, zout, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk aroma), suiker, tarwevezel, fructose, emulgator: E422 (vegan), cacaopoeder1 5,2%, cacaofantasie 5% (suiker, palmkernvet, magere cacaopoeder1, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), plantaardige oliën (palm, koolzaad, kokos), gedroogd vrije-uitloopeiwit, rijsmiddelen: E450 en E500, tarwezetmeel, emulgator: koolzaadlecithine, zout, volle melkpoeder, verdikkingsmiddelen: E410 en E415, natuurlijk aroma, HHC.

Waarschuwing:

Dit product dient niet als vervanging voor professioneel medisch advies. Onze HHC-lolly's zijn niet bedoeld om ziekten, aandoeningen of andere medische kwalen te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Bewaar dit product buiten bereik van kinderen en het is niet geschikt voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Gebruik dit product niet tijdens de zwangerschap. Gebruik na inname van dit product geen machines en bestuur geen voertuigen. Raadpleeg altijd je arts voordat je dit product gebruikt, vooral als je bestaande gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Wees bewust van de mogelijke effecten en gebruik het product op een verantwoorde manier.