Catalogus

Grinders

Uitstekend voor het vermalen van kruiden. Maar nog beter voor het vermalen van je wiet. Vermaal dat heerlijke groene goud tot kleine stukjes en stop ze in je joint, bong, pijp of vaporizer! Wij hebben grinders voor iedereen. Van top kwaliteit metalen grinders tot robuuste goedkope grinders van acryl. Voor welke grinder ga jij? Happy Grinding!

Grinders Er zijn 7 producten

Subcategorieën

  • Card Grinders

    Ben jij op zoek naar een subtiele grinder die makkelijk mee te nemen is? Ga dan voor een card grinder die gemakkelijk in je portemonnee past. Het formaat is namelijk hetzelfde als van een credit card. Zo kan je naar het grinden van je herbs hem weer verstoppen tussen al je andere pasjes. Happy grinding!

  • Acryl Grinders

    Stevige grinders van acryl in verschillende kleuren. Ben zo’n persoon die wel een een grinder moet weggooien? Ga dan voor een grinder die robuust, licht en goedkoop is. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. Happy grinding!

  • Metalen Grinders

    Topkwaliteit metalen grinders vindt je uiteraard bij Next Level! Ga voor een simpele 2-part grinder of een 4-part grinder met opbergruimte en gaas voor het opvangen van je kief. Goed te gebruiken om je herbs zo fijn mogelijk te maken zodat je het kan stoppen in je joint, waterpijp, pijp of vaporizer. Happy Grinding!

Toont 1 - 7 van de 7 items