Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Yellow subs Xtreme - Capsules - Happy Caps - Next Level
Yellow subs Xtreme - Capsules

Yellow subs Xtreme - Capsules

Yellow Subs Xtreme activeert de natuurlijke energie in het lichaam en helpt vermoeidheid dankzij Cafeïne en Cayenne Peper. Deze capsules houden de geest fris en alert en ondersteunen het uithoudingsvermogen. Met de Yellow Subs Xtreme ondersteun je een actief levensstijl.

Capsules Prijs Bestellen
100 capsules
€ 24,38

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Yellow subs Xtreme 30 of 100 capsules

Dit is een voedingssupplement met kruiden en een aminozuur. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Niet gebruiken indien u een allergie heeft voor chocolade. Buiten bereik van kinderen houden. Op een koele, droge plaats bewaren.

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van deze capsules is Cafeïne; één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke middelen voor de geestelijke energie. Cafeïne is ook terug te vinden in de andere ingrediënten Cacao en Groene Thee. Cafeïne helpt de geest fris en alert te houden en ondersteund op deze manier het reactie- en concentratievermogen. Daarnaast heeft Cafeïne ook een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Cayenne Peper bevat het werkzame bestandsdeel Capsaïcine dat de verbranding en opname in het lichaam ondersteunt. In het proces van verbranding wordt de natuurlijke energie in het lichaam geactiveerd.

Ingrediënten per 1 capsule:200 mg Cafeïne (50% RI*); Capsule (Gelatine, E171, E110); 100 mg Cayenne (Capsicum); Antiklontermiddelen: E460, E570, E470b, E551; 50 mg Groene thee-extract; 25 mg L-fenylalanine**; 4 mg Theobromine (Cacao Theobromine). *RI = Referentie inname. **RI niet vastgesteld. ***Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Dosering

Neem 1 capsule per dag in met voldoende water. Neem niet meer dan 1 capsule per 24 uur. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Capsules Prijs Bestellen
100 capsules
€ 24,38