Aanbieding!
Formules Mandy - Pure Bliss Naturally  9,95 | Next Level Smartshop Webshop
Formules Mandy - Pure Bliss Naturally  9,95 | Next Level Smartshop Webshop Formules Mandy - Pure Bliss Naturally  9,95 | Next Level Smartshop Webshop

Mandy - Pure Bliss Naturally

mplus 8940

New product

Vergroot je zintuigen, vergroot je belevingen, maximaliseer je blijdschap! Ervaar de vreugde van Mandy. Mandy is een gloednieuwe, volledig natuurlijke, legale, biologische, NON-SYNTHETISCHE, veilige, gereguleerde en natuurlijke alternatief! Inhoud:

Meer details

€ 9,95 incl. BTW


0
0/5 - 0 recensies

Bij dit product kan je een maximaal 1 Next Level Coin. Je winkelwagen bevat nu 1 NLCoin die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,25.


 • Mandy - Blister 2 Capsules

  Er is gezegd dat Mandy-ingrediënten dopamine, serotonine en GABA-productie helpen stimuleren, de "feel-good" stofjes van de natuur. Het verhoogt natuurlijk je zintuigen en geeft je die liefdevolle momenten waar je naar op zoek bent met de echte gezondheidsvoordelen van de al-natuurlijke en almachtige ingrediënten.

  Het geeft u dagen en/of nachten van het verbeteren van bezienswaardigheden, geluiden en aanrakingen rondom om de helderheid van het denken en de emoties en het geluk te vergroten! Dit alles met een verfrist ontwakend gevoel en klaar om de dag vooruit te gaan, zonder vervelende of slaapafhankelijke gevoelens die kunnen komen met een gebeurtenis gevulde ervaringen!

  Dosage

  2 Capsules

  Dosage per blister: 

  Inhoud

  780mg (per capsule)

  Gebruik

  Take 1-2 capsules for the desired effect. Do not exceed 4 capsules in a 24 hour period.

  Waarschuwing

  De aanbevolen dosis van dit product bevat evenveel cafeïne als 2 kopjes koffie. Beperk het gebruik van cafeïnehoudende voedingsmiddelen of dranken tijdens het gebruik van dit product, omdat te veel cafeïne kan leiden tot nervositeit, prikkelbaarheid, slaperigheid en soms snelle hartslag. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag het dan voor gebruik aan een arts of verpleegkundige. 

  Ingredienten

  Gember

  Gember (Zingiber officinale) is een bloeiende plant waarvan de wortelstok, gemberwortel of gewoon gember, wordt veel gebruikt als een specerij of voedsel voor zijn vele bekende gezondheidsvoordelen!

  Cacao Extract

  Komt van de plant die ook wel de cacaoboom en de cacaoboom wordt genoemd. Het is aangetoond voor duizenden jaren om energie, thermogene vetverbranding, eetlust onderdrukking, en stemming en uithoudingsvermogen verbetering te bevorderen.

  Kanna Extract

  Sceletium tortuosum is een succulente plant die veel voorkomt in Zuid-Afrika. S. tortuosum kan de stemming verbeteren en angst, stress en spanning verminderen. Intoxicerende doses kunnen euforisch maar niet hallucinogeen zijn.

  White Peppercorn Extract

  White Pepper Extract wordt gemaakt van de gedroogde rijpe vruchten van Pepper, dat behoort tot de familie Piperaceae. Het helpt bij het transporteren van de voordelen van andere kruiden naar verschillende delen van het lichaam, waardoor de efficiëntie van de andere gezonde voedingsmiddelen die we consumeren wordt gemaximaliseerd.

  Custard Apple

  Custard Apple Powder is een vrucht van de Annona plaveiselboom. Het is zoet van smaak door de hogere fructose en het lagere suikergehalte. Een andere naam voor de custard appel is Bullock's hart. Hij wordt veel gebruikt in veel culturen dankzij zijn krachtige medicinale eigenschappen. Er wordt gezegd dat de wortels, bladeren en zaden verbazingwekkende gezondheidsvoordelen hebben.

  Caffeine

  Cafeïne is een centraal zenuwstelsel (CZS) stimulerend middel. Het is 's werelds meest geconsumeerde psychoactieve middel. Cafeïne is een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel dat vermoeidheid en slaperigheid vermindert.

 • Sterkte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Voeg recensie
Rating:*
Naam:*
Email:*
Betreft:*
Tekst:*
Raad je dit product aan voor anderen?
  Captcha
 

12 Andere producten uit dezelfde categorieNLNaturals B.V. KVK Nr: 77748301 BTW Nr: NL8611.24.601.B01
IBAN: NL51INGB0008958604 BIC/SWIFT: INGBNL2A Webshop: Telfordstraat 35A, 8013 RL, Zwolle Winkel: Steenstraat 22, 8011TV Zwolle
Telefoonnummer: 038-2001004 | E-mail Adres: support@nextlevelsmart.nl | Whatsapp: +31(0)636103704