Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Relax-E - 4 Capsules - Happy Caps - Next Level
Relax-E - 4 Capsules

Relax-E - 4 Capsules

De Relax-E dankt zijn naam aan het feit dat je er even rustig bij wilt gaan zitten en relaxen. Neem een break en gun jezelf de ontspanning die je verdient. Het doel van Relax-E is het bevorderen van een ontspannen, relaxte sfeer. Dit supplement bevat een mix van mineralen en vitamines. Deze zijn ideaal om tot rust te komen na een lange werkdag.

€ 7,64

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Relax E - 4 Capsules

De Relax-E dankt zijn naam aan het feit dat je er even rustig bij wilt gaan zitten en relaxen. Neem een break en gun jezelf de ontspanning die je verdient. Het doel van Relax-E is het bevorderen van een ontspannen, relaxte sfeer. Dit supplement bevat een mix van mineralen en vitamines. Deze zijn ideaal om tot rust te komen na een lange werkdag..

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Ingrediënten

Per 2 capsules (1 dosering): GABA 400mg, Calcium 200mg, Magnesium 150mg, Vitamine C 50mg, L-Theanine 50mg, Choline 22mg, Ijzer 3mg, Zink 2mg, Vitamine B6 1mg, foliumzuur 50µg, Vitamine H 18µg, Vitamine B12 2 µg, Vitamine G 1 µg.