Next Level winkel in Zwolle

Next Level Lifestyle Store

Next Level is ontstaan in Augustus 2013 door de 2 oprichters na een bijzondere Ayahuasca ceremonie. Hierin kwam duidelijk binnen dat Next Level daadwerkelijk een fysieke vorm zal aannemen. De dag na de ceremonie stond alles in een stroomversnelling. Het juiste pand waar het wachten op was, kwam de dag erna vrij. September 2013 was het zover, Next Level is geboren!

Openingstijden Next Level Zwolle:
Maandag     13:00 - 19:00
Dinsdag      13:00 - 21:00 
Woensdag   13:00 - 21:00
Donderdag  13:00 - 21:00 
Vrijdag        13:00 - 21:00
Zaterdag     13:00 - 22:00

Neem een kijkje in de wondere wereld van de Next Level Lifestyle Store!

Onze visie voor de winkel is vanaf het begin al glashelder: een winkel met een bijzondere bezoekerservaring die tevens functioneert als ontmoetingsplek voor iedereen in de regio Zwolle die leeft vanuit een subcultuur of specifieke levensovertuiging die niet helemaal strookt met de norm. Een kleine vrijhaven voor muzikanten, kunstenaars en vrijdenkers om te verbinden, te delen en om gewoon te hangen. Wij zijn ook gezegend met deze mooie mensen die wij mogen ontmoeten via de winkel.

Next Level is door de vraag van de klant uitgegroeid tot de winkel van nu. Wij luisteren altijd naar de behoefte van de klant en spelen daar waar mogelijk is, op in. De winkel is een ware museum  waar kunstenaars zich hebben uitgeleefd in de aankleding en is het in het weekend een platform voor dj’s/producers om hun kunsten te tonen. Langzamerhand zijn veel van deze artiesten goede vrienden geworden van de winkel. Ook voelt de winkel voor veel klanten als een tweede thuis. Zo heeft iedereen een stukje bijgedragen aan hetgeen wat Next Level nu is en vormen wij met zijn allen de Next Level Community.