Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Aanbieding!
16 Rapé - Crystal Grinded Samahuma - Clear out Sale - Next Level
Rapé 41 Rapé - Crystal Grinded Samahuma    20,00 | Next Level Smartshop Webshop
Rapé 41 Rapé - Crystal Grinded Samahuma    20,00 | Next Level Smartshop Webshop
16 Rapé - Crystal Grinded Samahuma

16 Rapé - Crystal Grinded Samahuma

Deze Rapé is een unieke en krachtige Rapé-mix die delen van de heilige Samauma-boom bevat. De Samauma boom heeft zijn wortels in de Amazone. Hij wordt "de moeder van alle bomen" genoemd. Stammen geloven dat de grootste boom op aarde medicinale eigenschappen en magische krachten heeft.

Dit Rapé product is momenteel in de uitverkoop en komt daarom niet in aanmerking voor onze combinatiekorting.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé - Samahuma Crystal Grinded

Deze Rapé is een unieke en krachtige Rapé-mix die delen van de heilige Samauma-boom bevat. Deze bijzondere boom is een van de grootste bomen in de Amazone!

About Samahuma / Samauma / Kapok

De samaumaboom heeft zijn wortels in de Amazone. Het wordt beschouwd als een heilige boom onder de lokale bevolking. De bomen kunnen tot 70 meter hoog worden en zijn de grootste bomen op aarde! Hij staat bekend als "de moeder van alle bomen". In het verleden gebruikte de braziliaanse inheemse bevolking de wortels van de boom als een manier van communicatie door het bos. Men gelooft dat de boom geneeskrachtige eigenschappen heeft en dat de boom magische krachten heeft. 

Wat is Rapé?

Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt, altijd met de juiste intentie.

Verpakkingsmateriaal

In onze reis naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

HAUX HAUX!

Bij dit product raden wij aan