Chacruna Psychotria Viridis - Chacruna - Leaves vanaf € 18,50 Next Level Smartshop Webshop
Chacruna Psychotria Viridis - Chacruna - Leaves vanaf € 18,50 Next Level Smartshop Webshop
Chacruna Psychotria Viridis - Chacruna - Leaves vanaf € 18,50 Next Level Smartshop Webshop

Chacruna - bladeren - B stock

Door een iets ander droogproces is de kleur van deze Chacruna partij iets donkerder dan normaal. De actieve bestanddelen en de kwaliteit zijn nog steeds hetzelfde! Psychotria viridis, ook bekend als chacruna of chacrona, van het Quechuan werkwoord "te mengen". Deze naam verwijst waarschijnlijk naar het traditionele gebruik van psychotria viridis. Belangrijkste actieve biochemicaliën: de tryptamine alkaloïde N, N-dimethyltryptamine (DMT) en beta-carbolines.

Prijs Bestellen
 38,95
 78,50
 11,50
 20,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Psychotria Viridis | Chacruna | Bladeren

Psychotria viridis, ook bekend als chacruna of chacrona, van het Quechuan werkwoord "te mengen". Deze naam verwijst waarschijnlijk naar het traditionele gebruik van psychotria viridis. De plant behoort tot de Rubiaceae (de familie van de koffieplant). Het is een struik of kleine boom met kleine rode vruchten en lange, smalle bladeren. De plant kan tot 5 meter hoog worden. De bladeren zijn ongeveer 5-15 centimeter lang; dit is het deel dat de psychoactieve stoffen bevat.

Belangrijkste actieve biochemicaliën: de tryptamine alkaloïde N, N-dimethyltryptamine (DMT) en beta-carbolines zijn aanwezig in de bladeren van P. viridis.

Psychotria viridis is inheems in het laaggelegen Amazonegebied. Het is een groenblijvende tropische boom of grote struik en groeit in de volle zon tot halfschaduw. Het heeft grote bladeren, die ovaal zijn met puntige uiteinden. De kleine bruine zaden zijn vergoten van rode bessen. Het groeit meestal op zeer rijke en vruchtbare gronden. Psychotria viridis bevat dimethyltryptamine (DMT), een psychoactieve stof die in veel verschillende planten families en duizenden soorten voorkomt in het plantenrijk. In Psychotria viridis wordt het gevonden in de bladeren bij concentraties variërend van 0,1 - 0,61% met sporen van andere tryptaminen (Ratsch 1998).

Prijs Bestellen
 38,95
 78,50
 11,50
 20,50