Bobinsana Calliandra angustifolia - Bobinsana   40,00 | Next Level Smartshop Webshop
Bobinsana Calliandra angustifolia - Bobinsana   40,00 | Next Level Smartshop Webshop

Calliandra angustifolia - Bobinsana

Bobinsana is één van de meester plantleraren. Hij staat bekend om zijn stimulerende effecten en het vermogen om het hart te openen voor compassie, kracht en begeleiding van spirit. Bobinsana is inheems in Zuid-Amerika en komt overal in het Amazonegebied voor in de landen van Peru, Ecuador, Colombia, Bolivia en Brazilië.

Prijs Bestellen
 40,00
 72,00
 130,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bobinsana | Calliandra angustifolia | Plant Teacher

Bobinsana is één van de meester plantleraren. Hij staat bekend om zijn stimulerende effecten en het vermogen om het hart te openen voor compassie, kracht en begeleiding van spirit. Bobinsana is inheems in Zuid-Amerika en komt overal in het Amazonegebied voor in de landen van Peru, Ecuador, Colombia, Bolivia en Brazilië. De Shipibo sjamanistische tradities langs de Ucayali rivier noemen de plant Semein. De plant heeft verschillende medicinale toepassingen, maar ook spirituele kwaliteiten.

De Bobinsana plant, van de Mimosa familie, is een plant die erg van water houdt en is te vinden naast rivieren in de Amazone (Peru, Ecuador, Colombia, Brazillië en Bolivia). Deze plant wordt meestal tussen de 4 en 6 meter hoog.

Prijs Bestellen
 40,00
 72,00
 130,00