Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

HOE KIES JE DE BESTE PADDO-GROWKIT

7453 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

 

Overweeg je om een keer je eigen psychedelische paddenstoelen te kweken? Of ben je een ervaren kweker maar wil je eens een andere paddo kweken dan je gewend bent? Deze blog is voor iedereen die meer wil weten over de verschillende soorten growkits en paddo’s en helpt je om een keuze te maken in de juiste growkit en magische paddenstoel voor jou.

 

De beste paddo-kweeksets voor beginners

best magic mushroom grow kit

Als je voor het eerst paddo's gaat kweken, kun je het beste kiezen voor de Cubensis-soorten. Ze zijn relatief minder uitdagend om te kweken dan de (meer potente) Copelandia-paddenstoelen, en er is veel meer keus wat hun effecten en sterkte betreft. Om het je gemakkelijk te maken, zijn hier onze 3 populairste en meest gekochte Cubensis kweeksets!

 

Mexican Grow Kit - De Mexicana-paddo's zijn perfect voor de beginnende gebruiker – energiek & euforisch. Met Mexicana’s weet je zeker dat je de zaken zonnig houdt! Omdat Mexicana-paddestoelen niet zo sterk zijn als andere paddo's, kunnen ze een goede introductie zijn in de wereld van de psychedelische paddenstoelen.

 

McKennaii Grow Kit - Als je op zoek bent naar iets sterkers, zijn McKennaii-paddenstoelen voor jou. Kleurrijke en intense visuals komen vaak voor met McKennaii, dus wees voorbereid op een intense maar positieve, kleurrijke visuele reis.

 

Golden Teacher Grow Kit - De Golden Teacher opent een deur naar andere sferen, helpt je dieper te duiken in spiritualiteit en wijsheid en geeft de sterkste trip die er onder Cubensis-paddenstoelen kan zijn.

 

Hoe kweek je thuis je eigen paddo's?

Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een eenvoudig te volgen Cubensis Magic Mushroom Grow Guide geschreven. Hier vind je alle instructies die je nodig hebt om je kweekervaring tot een succes te maken en er zeker van te zijn dat je een mooie hoeveelheid prachtige paddenstoelen oogst.

 

De beste paddo-kweekset voor een meer ervaren kweker

best magic mushroom grow kit

Copelandia Mushroom Grow Kit - Als je al eerder paddo's hebt gekweekt en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, kan het kweken van Copelandia-paddenstoelen een mooie volgende stap zijn. Ze vereisen een iets andere aanpak dan Cubensis-paddenstoelen. Lees en bekijk daarom zeker onze Magische paddo kweekgids voor Copelandia kweeksets. Van Copelandia-paddenstoelen is bekend dat ze 4-5 sterker zijn dan Cubensis-paddenstoelen; zorg ervoor dat je je dosering hierop aanpast en onderschat de kracht van Copelandia niet!

Copelandia Mushroom Effects - Hoewel 4-5 keer sterker dan andere paddenstoelen, melden gebruikers vaak dat hun trip stabieler is met minder 'golven' in de trip. Als je eenmaal boven bent, ben je boven! De visuals lijken veel scherper en bijzonder levendig en kleurrijk.

 

Hoe lang duurt het om paddo's te kweken?

De tijd vanaf het begin van het groeiproces tot het oogsten van volgroeide paddo's kan variëren tussen de 3 en 4 weken. Deze tijd kan sterk beïnvloed worden door de tijd van het jaar waarin je ze kweekt; in de winterperiode duurt een grow meestal wat langer dan in de zomerperiode. Het sleutelwoord bij het kweken van psychedelische paddestoelen is geduld!

 

Waar kan ik reeds gekweekte paddo's kopen?

Als dit voor jou nog niet de juiste tijd is om zelf paddo's te kweken, verkopen wij ook kant-en-klare Magic Truffels, het in Nederland legale wortelgedeelte van paddo's. We bieden een grote verscheidenheid aan truffels die je hier kunt kiezen.

 

Koop hier Magic Mushroom Grow Kits!

Als je wel je eigen paddo's wilt kweken, hebben we hieronder een paar kweeksets voor je op een rijtje gezet! Koop ze hier en geniet van het proces en de vruchten van je eigen kweek.

 
Geplaatst in: Nieuws