Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Goede voornemens – hoe zorg je dat ze echt werken?

2085 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

 

De jaarwisseling kan een golf van nieuwe motivatie en inspiratie teweegbrengen wat betreft je leven en doelstellingen voor het komende jaar. Maar hoeveel mensen houden zich daadwerkelijk aan hun goede voornemens? Geef niet op! Bij Next Level delen we onze tips en inzichten over hoe je je nieuwjaarsvoornemens voor eens en voor altijd kunt realiseren + we vertellen over een product dat daarbij enorm kan helpen!

 

Waarom mislukken bepaalde nieuwjaarsvoornemens?

Volgens een studie van de Scranton-Universiteit houdt slechts 19 procent van de mensen zich aan hun goede voornemens, en de meeste anderen laten hun voornemens halverwege januari varen. Hoe komt dat? Dit zijn onze bevindingen:

 

  • Mensen bereiken alleen blijvende veranderingen als ze er klaar voor zijn.

Som heb je een goed voornemen, maar ben je er nog niet klaar voor om dit daadwerkelijk vol te houden. Soms komen nieuwjaarsvoornemens ook voort uit een gevoel van "dit zou leuk zijn om te bereiken", wat soms niet genoeg is om daadwerkelijk de uitdaging van echte verandering te doorstaan, het opofferen van de tijd die besteed kan worden aan andere leuke dingen en je inzetten om alles te doen wat nodig is om het doel te bereiken. Dus als je je verbindt aan een nieuw doel, vraag jezelf dan af: voel ik me klaar om deze verandering in mijn leven door te voeren en ben ik bereid me er echt voor in te zetten?

 

  • De doelen zijn niet specifiek genoeg.

hoe u uw voornemens voor het nieuwe jaar kunt verwezenlijken

Veel nieuwjaarsvoornemens zijn vaak te vaag geformuleerd, zoals "dit jaar wil ik meer afvallen" of "ik wil meer boeken lezen" en "ik wil meer sporten". Bij het stellen van doelen is het belangrijk om ze ‘meetbaar’ te formuleren is, bijvoorbeeld: "Dit jaar wil ik 30 nieuwe boeken lezen". Op deze manier is je doel gemakkelijk te meten, bij te houden, en kun je de vooruitgang die je hebt geboekt gemakkelijk volgen!

 

  • Splits je doelen op in kleine, hanteerbare stukjes.

Als we het nieuwjaarsvoornemen om dit jaar 30 nieuwe boeken te lezen als voorbeeld nemen, dan kan het doel worden opgesplitst in kleinere stukjes, bijvoorbeeld: "Ik zal elke maand 2,5 boek lezen en wil dit bereiken door elke ochtend 10 minuten te lezen." Op deze manier heb je echte, tastbare doelen om te volgen, evenals een toegewijde tijd waarop je het doel zult volgen.

 

  • Als een doel toch mislukt, geef het dan niet op!

Het is niet zo dat je al je voornemens moet opgeven als je toch je motivatie verloor of omdat iets je tegenhield! Het zit zo: richting is belangrijker dan tijdlijn, en je bereikt nooit iets wat je opgeeft. Het is oké om als mens vertragingen, tegenslagen en zelfs mislukkingen te hebben, wees niet te hard voor jezelf en vind opnieuw je weg!

 

Een supplement dat je kan helpen je nieuwjaarsvoornemens te bereiken

Lion’s Mane

lion's mane extract

Lion's Mane is een prachtige medicinale paddenstoel die enorm helpt bij focus, concentratie en het verminderen van brain fog. Lion's Mane heeft neurotrofe eigenschappen. Dit betekent dat het de groei en differentiatie van neuronen stimuleert, die een belangrijke rol spelen bij leerprocessen en de ontwikkeling van de hersenen. Dit kan helpen bij studeren, leren, of vooruitgang boeken bij alles in je leven waarvoor hersenkracht nodig is! Ook als je niet zeker weet hoe je je doelen kunt verwezenlijken, kan Lion's Mane je helpen om hierover na te denken en nieuwe en creatieve oplossingen te vinden!

 

 

Niet alleen dat, Lion's Mane is een geweldig middel dat ontstekingen vermindert en je immuunsysteem versterkt, waardoor je bacteriën, virussen en ziekteveroorzakende ziekteverwekkers beter kunt bestrijden. Dus als een van je nieuwjaarsdoelen gericht is op gezondheid, kan deze indrukwekkende paddenstoel je helpen ze te bereiken!

 

 

Bij Next Level bieden we zowel Lion's-Mane-capsules als Lion's-Mane-extract aan - beide zijn gemakkelijk in te nemen als dagelijks supplement. Koop je Lion's Mane hier!

 
Geplaatst in: Nieuws