Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Natuurlijke alternatieven voor party pills - Next Level gids

2555 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

Niemand vindt het leuk om de dag na een goed feest wakker te worden met spijt dat je teveel hebt genomen, of een verkeerde combinatie... Soms is de kater het gewoon niet waard, vooral als ‘ie lang duurt. Bij Next Level hebben we onze top 7 stimulerende partymiddelen voor je op een rij gezet, zodat je kunt genieten van natuurlijke manieren om high te worden of energie te krijgen zonder een enorme kater.

Lees hieronder alles over onze natuurlijke highs, kruiden en herbal party pills die je een keer geprobeerd moet hebben!

Natuurlijke manieren om high te worden

  • Energy - E
    Deze feestpillen op natuurlijke basis zorgen ervoor dat je de hele nacht door kunt gaan. Met extracten die stimulerend, energiegevend en stemmingsverbeterend werken en vitamine B6, blijf je gedurende het hele feest energiek. Neem 1 pil 45 minuten voordat je feestje begint, overschrijd de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet, en go!
  • Cola Nut Capsules
    De kolanoot is de vrucht van de kolaboom - bomen die hun oorsprong vinden in de tropische regenwouden van Afrika. De zaden kunnen de mentale concentratie verbeteren, werken als een licht afrodisiacum (libidoversterker), het fysieke uithoudingsvermogen vergroten en gevoelens opwekken die je helpen op natuurlijke wijze high te worden. De colanoot bevat daarnaast cafeïne en theobromine die samen fungeren als geweldige stimulatoren en stemmingsversterkers. Probeer het uit!
  • Mandy Pure Bliss Capsules
    Ervaar een explosie van krachtige effecten met deze natuurlijke Mandy Pure Bliss Party Pills! Verhoog je stemming en wek vrolijke gevoelens op, maar word de volgende dag energiek en fris wakker wordt zonder kater. Deze capsules bevatten 6 natuurlijke ingrediënten die niet alleen energiek en stemmingsverhogend zijn, maar ook goed voor je gezondheid.
  • Guarana poeder
    IGuarana is meer dan alleen een geweldig alternatief voor koffie. Guarana (Paullinia Cupana), een liaan uit de Amazone, wordt al duizenden jaren gebruikt. Mensen van de stammen gebruikten het vaak als hulpmiddel bij de jacht en om hun fysieke uithoudingsvermogen te vergroten. Doe gewoon 1/2 tot 1 theelepel in een sapje of je favoriete drankje, en ervaar een werkelijk unieke energieboost die uren aanhoudt!
  • Seks E-Capsules
    Als je in een intieme stemming bent, kunnen Sex-E-capsules van Happy Caps je seksuele ervaring nog aangenamer maken. Deze natuurlijke formule met een grote verscheidenheid aan kruiden bestaat deels uit bekende afrodisiaca als Spaanse vlieg en Horny Goat Weed. Deze verpakking bevat voldoende capsules voor twee personen. Neem 1 tot 2 capsules in met water en ervaar de merkbare effecten na ongeveer 45 minuten. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosering niet overschrijdt.
  • Guayusa Extract
    Dit krachtige, natuurlijke plantenextract is een ware energiebom, afkomstig uit Ecuador. Het houdt je alert en energiek tijdens elke gebeurtenis, terwijl het je ook voorziet van essentiële vitaminen en mineralen, met magnesium, calcium, zink, kalium en vitamine D en C. Het bevat ook chlorogene zuren, zeer gunstig voor de cardiovasculaire gezondheid, en essentiële aminozuren. Dus als je zowel een energieboost als een geweldige vitamine- en mineralenshot wilt, dan Guayusa een goede keuze voor jou!
 
Geplaatst in: Nieuws