Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Catuaba and Black Maca– Best Natural Libido Enhancers

4110 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

Leer hier meer over deze 3 beste natuurlijke libidoversterkers!

Catuaba - een van de beste natuurlijke libidoverhogende middelen

De eerste op onze lijst is Catuaba - een boomschors die groeit in het Amazonegebied. Catuabaschors wordt historisch veel gebruikt en gewaardeerd door De Tupi-indianen van Brazilië. Catuaba bevat bepaalde alkaloïden die werken als natuurlijke libidoversterkers, de bloedvaten verwijden om de erectiesterkte te ondersteunen en ook de gevoeligheid van de hersenen voor dopamine verhogen, wat seksuele ervaringen intenser en plezieriger kan maken.

 

Niet alleen heeft deze boomschors krachtige afrodiserende kwaliteiten die geest en lichaam stimuleren, maar hij helpt ook om te ontspannen, de slaapkwaliteit te verbeteren, de stemming te verbeteren en de hersenen te beschermen tegen gifstoffen. Van Catuaba is ontdekt dat het neuroprotectief werkt en schade aan de hersenen vermindert.

 

Hoewel de meeste natuurlijke afrodisiaca geslachtsspecifiek zijn, zijn de voordelen van Catuaba voor zowel mannen als vrouwen. De actieve stoffen kunnen seksuele opwinding versterken en er wordt anekdotisch gezegd dat het krachtiger orgasmes geeft.

 

De meeste gebruikers beschrijven de effecten als warm, liefdevol, prettig en ontspannen. De algemeen aanbevolen dosering Catuabapoeder is 2,5 tot 5 gram.

 

Als je een Catuaba-extract van hoge kwaliteit zoekt, kun je het hier bij ons kopen!

 

Black Maca-extract - verhoog je libido op natuurlijke wijze

De volgende beste natuurlijke libidoversterker op onze lijst is Black Maca. Black Maca is een wortel die groeit in de Peruaanse Andes en bestand is tegen grote hoogten, vriestemperaturen, intens zonlicht en extreme wind. Deze veerkrachtige plant is een van de hoogst groeiende en meest voedzame gewassen ter wereld. Wie weet biedt Black-Macapoeder vanwege zijn veerkracht en bestendigheid zo'n groot aantal voordelen.

 

Dankzij de toegenomen populariteit in de afgelopen jaren zijn de voordelen van Zwarte-Macapoeder een stuk bekender geworden. Deze krachtige wortel wordt gebruikt voor het stimuleren van energie en prestaties, stemming, vruchtbaarheid, verbetering van het geheugen en leervermogen. Meerdere afzonderlijke onderzoeken hebben aangetoond dat Black Maca zelfs zorgt voor een sterke verhoging van de spermaproductie.

 

Macawortelpoeder is ook heel voedzaam. Het bevat 19 essentiële aminozuren, veel mineralen, vitaminen, 13 à 16% eiwit en 8,5% vezels. Door het hoge aminozuurgehalte kan het zeer gunstig werken voor het in balans brengen van de hormoonhuishouding, het verbeteren van de endocriene functies en schildklierfunctie en het versterken van het immuunsysteem.

 

Maar het meest bekende voordeel van Zwarte-Macapoeder is natuurlijk de potentie om het libido te verhogen, de geslachtsdrift te verbeteren en gezonde erecties te ondersteunen, indien het consequent elke dag gedurende een wat langere periode wordt ingenomen. Hoewel Black Maca meestal door mannen wordt gebruikt, kan het ook helpen de seksuele functie te verbeteren bij vrouwen in de menopauze.

 

Ontdek hier ons beste Zwarte Maca poeder!

 

Clavo Huasca – voor een beter libido en meer potentie

Een andere krachtige manier om het libido op natuurlijke wijze te verhogen is door ons Clavo-Huasca-extract te gebruiken, dat bekend staat als een van de beste natuurlijke libidoversterkers ter wereld. Clavo Huasca wordt van oudsher gebruikt door volkeren uit Peru vanwege zijn medicinale en krachtige afrodiserende kwaliteiten.

 

De effecten van Clavo Huasca zijn naar verluidt het sterkst bij vrouwen, vooral ongeveer 3 uur na consumptie, maar mannen hebben er ook sterk baat bij doordat Clavo Huasca erecties kan verbeteren en impotentie kan verlichten.

 

Deze liaan groeit in het Amazonewoud en wordt van oudsher niet alleen gebruikt als natuurlijk afrodisiacum, maar ook als pijnstiller en hulpmiddel bij de spijsvertering. Interessant genoeg wordt Clavo Huasca ook vaak gebruikt door de sjamanen in het Amazonegebied om de misselijkheid e.d. die kan optreden bij gebruik van hun ceremoniële brouwsel te stabiliseren. Andere traditionele toepassingen zijn het behandelen van koorts, artritis, ontstekingen, spierpijn en andere klachten.

 

De aanbevolen dosis voor Clavo-Huascapoeder is 1 à 5 gram, twee keer per dag. Wil je onze Clavo Huasca proberen, klik dan hier

 

Nu weet je meer over hoe je je libido op natuurlijke wijze kunt verhogen met beproefde middelen die niet voor niets al honderden, zo niet duizenden jaren worden gebruikt!

 
Geplaatst in: Nieuws