Eindelijk is onze nieuwe Rapé gearriveerd! Onze specialisten hebben met de hand een selectie gemaakt en we hebben het omgetoverd tot onze Premium lijn Rapé.

Onze Premium Rapé-productlijn is een verzameling met Rapé rechtstreeks van de stammen, een sterk effect en ook de favoriete keuze van onze Rapé-specialisten die deel uitmaken van het Next Level-team.

25 Apurina Green Rapé

De beroemde groene Rapé van de Apurinese bevolking. Het maakt gebruik van lokaal geoogste planten uit het bos, de zogenaamde Awiry. Deze rapé gebruikt geen as.

26 Huni Kuin Murici Rapé

Het werkt op de fysieke reiniging in de energieën die zich ophopen in het lagere deel van het lichaam. Er wordt gezegd dat de fysieke voordelen van de Murici ontstekingsremmend werken, koortsremmers, gastro-intestinale tractus en in de strijd tegen diarree. Er wordt ook gezegd dat het de symptomen van verkoudheid vermindert, waaronder ontstekingen, loopneus en pijntjes.

27 Huni Kuin Ervas Herbal Mix Rapé 

De kaxinawa kruidenmix (Ervas) bevat veel verschillende kruiden, deze is gemaakt met specifieke kruiden, kruiden die worden gebruikt voor spirituele opruiming tijdens ceremonies, zoals ontluchten of baden. Ook conating een kruid bekend door hen goed te zijn voor hoofdpijn. Ze wilden de naam van de ingrediënten niet onthullen, het is gemaakt door mensen met kennis van zaken, heel traditioneel in zijn voorbereiding.

28 Yawanawa Ruma Tsunu Rapé

Rumã: Is de traditionele naam gegeven door de Yawanawa voor deze Rapé-blend. Dit is het traditionele Yawanawa-recept, een goede sterke Tsunu-as. Een prachtig medicijn voor alle gelegenheden. Goed gemengd, eenvoudig, sterk en to the point.

29 Yawanawa Mulateiro Rape

Tegenwoordig gebruikt de Yawanawa soms de as van de mulateiro-boom, een schors die in cosmetica wordt gebruikt voor zijn verjongende eigenschappen. Mateiro-as geeft kracht aan de Medicina.

30 Nukini Sansara Rape

Een prachtige Rapé-blend. Het heeft een natuurlijk analgeticum dat is vermengd met de amazone. Deze Rapé is gemaakt door een vrouw en geeft hem een vrouwelijk tintje, hoewel dit niet betekent dat hij minder sterk is. Voor en van de krijgervrouwen van het bos.

31 Kuntanawa Cumaru Trevo Rapé

Een prachtige Rapé-blend. Het heeft een natuurlijk analgeticum dat is vermengd met de energie van de amazone. Deze Rapé is gemaakt door een vrouw en geeft de rapé de sterke vrouwelijke energie. Voor en van de krijger vrouwen van de jungle.

32 Imbaruna Cumaru Rapé 

Cumaru is een hardhouten boom waarvan de zaden vanouds gewend zijn smaak Rapé, Sigaren en ook in woestijnen. Het heeft een delicate zoete smaak die
doet denken aan vanille, hoewel zeer specifieke eigen geur.

35 Nukini Jaguar Rapé

Een beroemde Rapé gemaakt door de nummer één Rapé-meester van het Nukini-volk, eenvoudig, sterk en mooi, tevredenheid gegarandeerd.

Onze Premium Rapé-productlijn is een verzameling met Rapé rechtstreeks van de stammen, een sterk effect en ook de favoriete keuze van onze Rapé-specialisten die deel uitmaken van het Next Level-team.