Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Juruá Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Juruá Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi Juruá Liaan - Extract 30:1

De Juruá-vallei is een regio dicht bij de Peruaanse grens die bekend staat om zijn superieure caapi-wijnstok. Het medicijn uit deze regio staat bekend als zeer krachtig en visueel en hoewel de beelden afkomstig zijn van de bladeren zijn het caapi type en zijn activerende principes essentieel in de manier waarop het zich manifesteert. 

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Juruá 30x Extract

De Juruá-vallei is een regio dicht bij de Peruaanse grens die bekend staat om zijn superieure caapi-wijnstok. Het medicijn uit deze regio staat bekend als zeer krachtig en visueel en hoewel de beelden afkomstig zijn van de bladeren zijn het caapi type en zijn activerende principes essentieel in de manier waarop het zich manifesteert. De lianen uit deze regio geven, onafhankelijk van de variëteit, een dunnere thee die, als je niet weet of je zou zeggen dat je niets doet, maar... Soms is de thee bijna doorzichtig, maar als je het drinkt zul je verrast worden door de kracht en de visuals.

Over onze Caapi

Onze extracten worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de liaan in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. Wanneer de Caapi liana vers wordt gebruikt, is het product superieur aan het gebruik van gedroogde Caapi.

De Caapi is een etnobotanisch kruid en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Herkomst: Brazil

Vorm: Vloeibaar

Type: Rood

Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25