Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Tucanaca Liaan - Extract 30:1   175,00 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Tucanaca Liaan - Extract 30:1   175,00 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi Tucanaca Liaan - Extract 30:1

Tucanaca is een liaan die zich opent en splitst als hij dikker wordt in het bos waardoor hij er gebroken uitziet. Het is een van de meest voorkomende variëteiten die over het algemeen een iets dunnere thee geeft dan andere variëteiten. De liaan heeft een roodachtige kleur, vooral wanneer hij wordt versnipperd en gedroogd. Dit is een 30x extract op waterbasis.

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Tucanaca 30x Extract

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit de zuidelijke Braziliaanse Amazone, Tucanaca genaamd. Tucanaca is een liaan die zich opent en splitst als hij dikker wordt in het bos waardoor hij er gebroken uitziet. Het is een van de meest voorkomende variëteiten die over het algemeen een iets dunnere thee geeft dan andere variëteiten. De liaan heeft een roodachtige kleur, vooral wanneer hij wordt versnipperd en gedroogd.

Over onze Caapi

Onze extracten worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de liaan in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. Wanneer de Caapi liana vers wordt gebruikt, is het product superieur aan het gebruik van gedroogde Caapi.

De Caapi is een etnobotanisch kruid en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Herkomst: Brazil

Vorm: Vloeibaar

Type: Geel

Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25