Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Ourinho Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Ourinho Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi Ourinho Liaan - Extract 30:1

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het zuidelijke Braziliaanse Amazonegebied, Ourinho genaamd. Ouro is Portugees voor goud en -inho is verkleind, dus het betekent klein goud vanwege de gele kleur van de binnenkant van de liaan. Het was de favoriete variëteit van Mestre Raimundo Irineu Serra, de grondlegger van de Santo Daime religie.

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Ourinho 30x Extract

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het zuidelijke Braziliaanse Amazonegebied, Ourinho genaamd. Ouro is Portugees voor goud en -inho is verkleind, dus het betekent klein goud vanwege de gele kleur van de binnenkant van de liaan, ook als het droogt in het algemeen blijft het meer geel en zelfs de kookvloeistof in het begin als het meer waterig is heeft een gele kleur. De liaan van dit ras is zeer vast en regelmatig en heeft een mooi harmonieus uiterlijk. Het was de favoriete variëteit van Mestre Raimundo Irineu Serra, de grondlegger van de Santo Daime religie.

Over onze Caapi

Onze extracten worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de liaan in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. Wanneer de Caapi liana vers wordt gebruikt, is het product superieur aan het gebruik van gedroogde Caapi.

De Caapi is een etnobotanisch kruid en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Herkomst: Brazil

Vorm: Vloeibaar

Type: geel

Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25