Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Arara Liaan - Extract 30:1   175,00 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Arara Liaan - Extract 30:1   175,00 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi Arara Liaan - Extract 30:1

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het zuidelijke Braziliaanse Amazonegebied, Arara genaamd. Het is een minder gebruikelijke variëteit die bekend staat om zijn potentie en zijn typische uiterlijk. Het draait regelmatig, waardoor het een mooie, harmonisch gedraaide liaan wordt. Dit is de 30x1 extract!

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Arara 30x Extract

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het zuidelijke Braziliaanse Amazonegebied, Arara genaamd. Het is een minder gebruikelijke variëteit die bekend staat om zijn potentie en zijn typische uiterlijk. Het draait regelmatig, waardoor het een mooie, harmonisch gedraaide liaan wordt.

Over onze Caapi

Onze extracten worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de wijnstok in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. Wanneer de Caapi liana vers wordt gebruikt, is het product superieur aan het gebruik van gedroogde Caapi.

De Caapi is een etnobotanisch kruid en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Herkomst: Brazil

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25