Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi - Geel Liaan (Cielo) - Brazilië   17,50 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi - Geel Liaan (Cielo) - Brazilië   17,50 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi - Geel Liaan (Cielo) - Brazilië

Naast de shredded en whole Caapi uit Brazilië, hebben wij ook gele shredded Caapi uit Peru. Yage, Banisteriopsis caapi, is een grote klimplant met houtachtige stengels tot 30 m lang. Hij kan binnenshuis worden gekweekt, maar heeft een constant vochtige grond nodig.

Prijs Bestellen
 19,43
 39,91
 51,62
 79,87

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Banisteriopsis Caapi - Geel Liaan (Cielo) - Brazilië

Familie: Malpighiaceae
Geslacht: Banisteriopsis
Soort: caapi, inebriens

Ook bekend als: Bejuco de Oro,Biaxa,Caapi,Dapa,Doctor,Hoasca,Kaapi,Kahi,Maridi,Mihi,Nepe,Pinde,Totenliane,Vine of the Dead,Vine of the Soul,Yagé,Yahe,Yaje,Yaxe,Yellow Ayahuasca, and Netma.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan uit de familie Malpighiaceae. Gele caapi heeft de voorkeur van velen die deze intrigerende plant respecteren.

Elke tribe heeft een unieke oorsprongsmythe die verband houdt met de liaan. De meeste namen betekenen "liaan van de zielen" of "liaan van de doden", omdat men gelooft dat de overledenen op de lianen naar de hemel klimmen. Dit sluit goed aan bij het gemeenschappelijke motief van de "Wereldboom" of "Axis Mundi". De wortels zijn de onderwereld, de stam de middelste wereld of het koninkrijk van de mens, en het bladerdak zou symbolisch zijn voor het etherische koninkrijk. Velen hebben een verhaal over hoe een oude voorouder de liaan ontving van een god. Toen werd het aan alle mensen gegeven voor healing.

De Herb hier wordt strikt aangeboden als botanisch exemplaar.

WAARSCHUWING
B. Caapi bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn in combinatie met bepaalde voedingsmiddelen of andere psychoactieve stoffen die op zichzelf volkomen onschadelijk zijn wanneer ze worden ingenomen.

Prijs Bestellen
 19,43
 39,91
 51,62
 79,87