Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop
Banisteriopsis Caapi Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Extract 30:1  € 175,00 | Next Level Smartshop Webshop

Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Extract 30:1

Our extracts are made mostly from wild Caapi Caupuri by our caboclo (local forest dwellers, usually a mixture of decedents of rubber tappers and indigenous) partners. Dit is de 30x1 extract!

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Caupuri 30x Extract

Dit extract op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het Braziliaanse Amazonegebied, Caupuri genaamd. Het wordt uitgesproken als kal-puri (zonder de L te veel uit te spreken). Een liaan die een andere textuur heeft, wanneer hij wordt geslagen om thee te maken breekt hij af in smallere stukken in plaats van vezels. Deze caapi heeft grote knopen in zijn lianen waardoor hij er onmiskenbaar uitziet. Het is bekend dat het een zeer sterke caapi variëteit is met een sterk fysiek effect. De liaan kan tot 12 meter hoog worden!

About our Caapi

Onze extracten worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de wijnstok in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. Wanneer de Caapi liana vers wordt gebruikt, is het product superieur aan het gebruik van gedroogde Caapi.

De Caapi is een etnobotanisch kruid en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Herkomst: Brazil

Vorm: Vloeibaar

Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prijs Bestellen
 148,64
 270,25