Truffelkweekset

bottom

Zelf je eigen magic truffels kweken wordt heel eenvoudig als je bij Next Level een truffelkweekset aanschaft. De kant-en-klare set bevat alle benodigdheden om de truffels te laten groeien, zodat je ze korte tijd later al kunt oogsten. Het enige dat je toe hoeft te voegen is water en warmte, zodat het groeiproces goed op gang komt. Voor je het weet, beschik je dan over kersverse magic truffels met al hun heerlijke psychedelische effecten, zodat je op elk gewenst moment een avontuurlijke trip kunt maken.

Gegarandeerd een truffelkweekset van topkwaliteit

Net als alle andere producten die we te koop aanbieden is een truffelkweekset van Next Level gegarandeerd een product van topkwaliteit. We stellen iedere kweekset hoogstpersoonlijk en met veel liefde voor de natuur voor je samen, zodat je er ook echt goede groeiresultaten mee worden geboekt. Elke kweekset wordt in een stevige plastic bak geleverd, zodat deze het transport van onze producten vanuit onze smartshop naar je huisadres heelhuids doorstaat.

Ben je een Belgische klant? Bestel hier legaal je smartproducten!

Het fijne van onze truffelkweekset is dat we deze ook aan onze Belgische klanten leveren. Magic truffels zijn volgens de Belgische wet namelijk niet verboden. Het is een prettig alternatief voor paddo’s, die niet in België verkocht mogen worden. Ze veroorzaken namelijk een soortgelijk psychedelisch effect. Wil je vooraf meer informatie voordat je een truffelkweekset bij ons koopt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 20 01 004 of door ons contactformulier in te vullen.

Anderen bekeken ook:

Paddokweekset | Kratom kopen Nederland | Magic truffels kopen

bottom
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs  32,64

De B+ Paddo’s behoren tot één van de favorieten! Niet alleen omdat deze jongens wél 30 centimeter hoog kunnen worden. Ook zijn deze jongens zéér gewild, omdat dat de misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere Magic Mushrooms! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Cambodian · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

Kweek je eigen Cambodjaanse Paddo’s. De Cambodjaanse paddo Growkit is zeer geschikt voor beginners. De Cambodjaanse Magic Mushrooms groeien iets langzamer, maar hebben dan wel weer hele grote flushes. Een visueel en uniek spektakel is de beste omschrijving voor deze Cambodjaan. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Happy Growing!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs  11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Golden Teacher; beter bekend als de Psilocyne Aurumescens. Deze paddo is zéér zeker een paradepaardje en neemt jou mee naar ‘ongekende dimensies’. Wil jij op reis naar één plek vol wijsheid en spiritualiteit? Dan is de Golden Teacher dé geschikte Growkit voor jou! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Mazatapec oftewel de Psilocybe Mayiescens is een Mexicaanse Growkit. Voor diegene die houdt van een spirituele trip, dan is dit de juiste paddo voor jou! Met deze magic mushroom maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis. Tevens één makkelijk kweekbare paddo! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Thai · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Psilocybe Cubensis Thai is de perfecte paddo voor een feestje! Als er nog geen feestje is, dan komt die er wel door deze Thaise knaller. De Cubensis Thai wordt veel gebruikt tijdens Full Moon party's in Thailand. De Magic Mushroom zorgt voor een grote hoeveelheid energie en geweldige visuals. Het is erg makkelijk om deze soort te laten groeien en hij geeft tevens een grote oogst. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Colombian · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Colombiaanse mushroom ook wel de Colombiescens genoemd, zorgen voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexican en de Thai. De Colombiaanse mushroom biedt een intense beleving van de wereld om je heen, waarbij je vele nieuwe inzichten kunt verwachten. Daarnaast word je door de Colombian paddo naar hogere sferen gebracht, pas op dat je niet wegvliegt! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Cubensis Ecuador · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Ecuador Magic Mushroom Strain vindt zijn oorsprong uit een paddenstoel, die ontdekt is op 1000 meter hoogte in de bergen van Ecuador. Veel beginnende kwekers kiezen voor deze Growkit vanwege zijn reputatie als vergevingsgezind en gemakkelijk te groeiende Paddo. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit · 1200cc

Prijs  53,72

De Copelandia Cyanescens Grow Kit is eindelijk beschikbaar in een grotere 1200cc kweekset. Hoewel de stengels van deze paddo vrij dun zijn, produceert de Copelandia zeer grote hoeveelheden krachtige Magic Mushrooms. Hoe sterk? Wel 4 tot 5 keer sterker dan de reguliere Cubensis paddo's! 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 550cc

Prijs  37,19
Niet op voorraad

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste magische paddo ter wereld! Dit is de kleine variant van 550cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De McKennaii is een zéér sterke Magic Mushroom, die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke sprookjeswereld belandt! Want een sterkere trip onder de Growkits bestaat er namelijk niet! 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

 • How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process
  How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process

  Ever wondered what it actually takes to produce raw cacao? If chocolate’s your thing, you’ll want to read on. We share everything from the growth of the cacao bean to the finished product ready to be enjoyed and indulged in! There are many steps...

  Read more ...
 • The Mysterious Power of Blue Lotus Flower
  The Mysterious Power of Blue Lotus Flower

  As long as human history goes, our relationship with plant medicines has been closely tied together. In the vast and mysterious world of plants we have sought and found something deeper, a way of life, a pathway to expand our consciousness, as...

  Read more ...