Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Truffelkweekset

bottom

Zelf je eigen magic truffels kweken wordt heel eenvoudig als je bij Next Level een truffelkweekset aanschaft. De kant-en-klare set bevat alle benodigdheden om de truffels te laten groeien, zodat je ze korte tijd later al kunt oogsten. Het enige dat je toe hoeft te voegen is water en warmte, zodat het groeiproces goed op gang komt. Voor je het weet, beschik je dan over kersverse magic truffels met al hun heerlijke psychedelische effecten, zodat je op elk gewenst moment een avontuurlijke trip kunt maken.

Gegarandeerd een truffelkweekset van topkwaliteit

Net als alle andere producten die we te koop aanbieden is een truffelkweekset van Next Level gegarandeerd een product van topkwaliteit. We stellen iedere kweekset hoogstpersoonlijk en met veel liefde voor de natuur voor je samen, zodat je er ook echt goede groeiresultaten mee worden geboekt. Elke kweekset wordt in een stevige plastic bak geleverd, zodat deze het transport van onze producten vanuit onze smartshop naar je huisadres heelhuids doorstaat.

Ben je een Belgische klant? Bestel hier legaal je smartproducten!

Het fijne van onze truffelkweekset is dat we deze ook aan onze Belgische klanten leveren. Magic truffels zijn volgens de Belgische wet namelijk niet verboden. Het is een prettig alternatief voor paddo’s, die niet in België verkocht mogen worden. Ze veroorzaken namelijk een soortgelijk psychedelisch effect. Wil je vooraf meer informatie voordat je een truffelkweekset bij ons koopt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 20 01 004 of door ons contactformulier in te vullen.

Anderen bekeken ook:

Paddokweekset | Kratom kopen Nederland | Magic truffels kopen

bottom
Showing 1-10 of 10 item(s)

Active filters

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De B+ paddenstoelen zijn één van onze meest geliefde soorten! Ze kunnen tot wel 30 cm hoog worden en zijn zeer gewild vanwege het feit dat misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere magic mushrooms. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨

Cubensis Cambodian · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

Kweek je eigen Cambodjaanse Paddo’s. Deze Cambodjaanse Paddo-Growkit is zeer geschikt voor beginners en zorgt voor een grote oogst. Je kunt een unieke, visuele reis verwachten van deze paddo. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Happy Growing!

 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Price  11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Golden Teacher; beter bekend als de Psilocyne Aurumescens. Deze paddo is niet voor niets de meest gewilde soort en neemt jou mee naar ongekende dimensies. Wil jij op reis naar een spirituele plek vol wijsheid? Dan is de Golden Teacher dé Growkit voor jou! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨✨

Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Mazatapec (Psilocybe Mayiescens) is een bijzondere Mexicaanse paddenstoelensoort. Als je op zoek bent naar een spirituele trip, is dit de juiste paddo voor jou! Met deze magic mushroom maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis. De Mazatepec staat bovendien bekend als een gemakkelijk te kweken paddo. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨

Cubensis Thai · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Psilocybe Cubensis Thai is de perfecte paddo voor een feestje! Als er nog geen feestje is, dan komt die er wel door deze Thaise krachtpatser. De Cubensis Thai wordt veel gebruikt tijdens Full Moon parties in Thailand. De Magic Mushroom zorgt voor een grote hoeveelheid energie en geweldige visuals. Het is erg makkelijk om deze soort te groeien en hij geeft tevens een grote oogst. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨

Cubensis Colombian · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Colombiaanse magic mushroom (Psilocybe Colombiescens) zorgt voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexican en de Thai. De Colombian-paddo geeft een intense beleving van de wereld om je heen, waarbij je vele nieuwe inzichten kunt verwachten. Daarnaast word je door de Colombian paddo naar hogere sferen gebracht! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨

Cubensis Ecuador · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Ecuador Magic Mushroom is een unieke paddenstoelensoort, ontdekt op grote hoogte in de Ecuadoriaanse bergen. Veel kwekers kiezen voor deze Ecuadoriaanse magische paddenstoel omdat het een gemakkelijk te kweken paddo is die goed kan omgaan met verschillende groeiomstandigheden. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨

Copelandia Hawaiian Mushroom Grow kit

Price  53,72

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste paddo ter wereld! Kweek ze zelf met onze growkit. De inhoud van de growkit is 1200cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨✨

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Price  26,86

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨✨

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo