You must be 18+ to view this page

You must be at least eighteen years old to view this content. Are you over eighteen?

  • On sale!
  • -30%
32 Imbaruna Cumaru Rapé - Tribe Rapé - Next Level
32 Imbaruna Cumaru Rapé

32 Imbaruna Cumaru Rapé

A beautiful Rapé blend. It has a natural analgesic blended with amazon. Made by a woman, this Rapé gives it a feminine touch, although this does not mean it is any less strong. For and from the warrior women of the forest.

This Rapé product is currently on sale and not eligible for our combination discount.

Grams Unit price Buy
10g [Jar]
€18.18
€12.73

What you'll love about it:

  Made by Shamans & Medicine men / women 
  Straight from the source 
  Supports the local population
  Handmade with precision and care  

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

32 Imbaruna Cumaru Rapé 

Een prachtige Rapé-blend. Het heeft een natuurlijk analgeticum dat is vermengd met de amazone. Deze Rapé is gemaakt door een vrouw en geeft hem een vrouwelijk tintje, hoewel dit niet betekent dat hij minder sterk is. Voor en van de krijgervrouwen van het bos.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is een heilige sjamanistische 'medicijn' dat is gebruikt door healers van inheemse stammen voor duizenden jaren en is een essentieel onderdeel van hun tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten.

Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt.

Rapé  is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt als wierook.

Verpakkingsmateriaal

In onze journey naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

Grams Unit price Buy
10g [Jar]
€18.18
€12.73

What you'll love about it:

  Made by Shamans & Medicine men / women 
  Straight from the source 
  Supports the local population
  Handmade with precision and care