Raw Cacao Cacao Powder - Ecuador 200g - Arriba Nacional   € 9,50 Next Level Smartshop Webshop
Raw Cacao Cacao Powder - Ecuador 200g - Arriba Nacional   € 9,50 Next Level Smartshop Webshop

Cacao Powder - Ecuador 200g - Arriba Nacional

Ceremoniele, ongebrande en koudgeperste Cacao Poeder geproduceerd in Ecuador. Arriba Nacional is een van de beste cacaosoorten en wordt beschouwd als een premium cacaoboon. Arriba Nacional staat bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur. De Cacao poeder is geschikt voor ceremoniële doeleinden. Inhoud: 1000 gram

Unit price Buy
€9.50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

With this product we recommend:

Raw Cacao Poeder Ecuador - 200 gram

Arriba Nacional is een van de beste cacaosoorten en wordt beschouwd als een premium cacaoboon. Arriba Nacional staat bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur.

De cacaobonen die in deze Poeder worden gebruikt komen uit de kustvlakten van de Ecuadoriaanse provincie Esmeralda in Ecuador. De cacaopoeder wordt gemaakt van de fijnste inheemse Arriba Nacional bonen, is koud verwerkt in rauw voedsel. Vergeleken met andere soorten is deze cacao bijzonder mild en chocoladeachtig van smaak. De cacao groeit in de permacultuur omringd door tropische fruitbomen zoals sinaasappels, avocado's en mango's. De cacao groeit in de permacultuur. Deze erfgenaam van de premium cacao wordt geteeld door kleine boeren die de cacaoteelt onder de knie hebben, het milieu diepgaand respecteren en samenwerken volgens internationale fairtrade normen.

Details: Organic & Raw Food Quality (EC-BIO-140) ⊹ Niet gebrand - koud verwerkt ⊹ GM-vrij ⊹ GG-gebrande smaak, diep van karakter, zeer chocoladeachtig ⊹ Veganistisch en glutenvrij ⊹ Rijk aan magnesium en ijzer ⊹ Dit product wordt geleverd in een blok van 1 kg.

Aanbevolen gebruik: Zeer geschikt voor verfrissende cacaoshakes, het drinken van chocolade, bakken en smoothies. ⊹ Deze cacaopoeder is geschikt voor ceremoniële doeleinden.

Ingrediënten: Koud verwerkte cacaopoeder ⊹ Land van herkomst: Ecuador


Unit price Buy
€9.50

You might also like